The Bat! Professional i Home !KONKURS! GIVEAWAY!

Status
Zamknięty.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
logo.gif

Dzięki uprzejmości firmy RITLabs zapraszamy wszystkich do :!: Konkursu :!: GIVEAWAY :!:

Do wygrania jest 5 dożywotnich licencji do programu The Bat!

Five lifetime licenses for The Bat! to WIN !!!

- 2 licenses for The Bat! Professional Edition

- 3 licenses for The Bat! Home Edition

Zasady konkursu :

Proszę napisać post dlaczego chciałbyś wygrać program The Bat! i jaka funkcja programu podoba ci sie najbardziej. :)

Komentarze głupie, bezsensowne, lub uznane za niepotrzebne będą usuwane.

Konkurs zakończy się 06.10.2010

Dwie Licencje (jedna Professional, jedna Home) zostaną przyznane za najlepszy komentarz.

Pozostałe trzy (jedna Professional, dwie Home) zostaną wylosowane za pomocą random.org.

POWODZENIA :!:

Rules :

Please write a comment why would you like to win The Bat! And which functions they like most in The Bat Professional.

Every stupid post or spam will be immediately deleted.

Comments only in Polish or English.

The giveaway ends on 06.10.2010

Two winners will be selected by me for the best comment. They WIN (1x Profesional, 1x Home).

Other three winners (1x Profesionall, 2x Home) will be selected randomly by random.org.

GOOD LUCK :!:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Krótko i na temat:
1. Pełny profesjonalizm i funkcjonalność programu
2. Nieskończona wręcz możliwość zarządzania swoimi kontami pocztowymi
3. Piękny design..... to moje prywatne spostrzeżenie
4. I na końcu niezawodność programu
Powodzenia!!!

deklu

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym mieć ten program bo mi się bardzo podoba dizajn, a nie tak jak w windows wszystko jest białe i tylko kolory ramek można zmieniać. Może wreszcie wygram?

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
53146
Program The Bat jest programem pocztowym jednym z najlepszych ma wiele zalet i przydatnych funkcji, a przede wszystkim ochrania przed spamem,oczywiście musi być zainstalowana wtyczka antyspamowa, którą można pobrać ze strony producenta i ma szyfrowanie wiadomości ,tworzenia kopi całej poczty jak i samych wiadomości lub kontaktów, mamy notatnik, kalendarz i co najważniejsze jest w języku polskim, mnie najbardziej przydatne są funkcje to dyspozytora poczty i jak chce podejrzeć na serwerze pocztę i tworzenie kopi samych wiadomości. Posiadam na komputerze wersję The Bat Edition z czasopisma Komputer Świat ,ale jest ona okrojona, można mieć tylko jedno konto i dlatego chciałbym wygrać ten program pocztowy .

yakub

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
rewelacją tego programu jest obsługa wielu kont. jest to bardzo czytelne.
obsługa wtyczek antywirusowych i antyspamowych (świetnie działa z kasperskim i avastem)
program naprawdę stabilny i bezawaryjny
prostota obsługi (polska wersja językowa)
polecam wszystkim

tadzik

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Witam,
jako, że nie mam szczęścia do losowań, postanowiłem rozwinąć kreatywność i zamieścić komentarz obrazkowy :) (jak ktoś nie rozczyta proszę klikać zoom)
Jak wiadomo Bat to nietoperz :)
Mam nadzieję, że nie wyszedłem poza regulamin konkursu.
Swoją drogą The Bat! używam ładnych parę lat i nie wyobrażam sobie rozstania.

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
No cóż, używam Thunderbirda. Jest to dobry program, jednakże, aby spełniał moje wymagania, niezbędnym jest zainstalowanie różnego rodzaju rozszerzeń, które często są niekompatybilne z nowszą wersją. Właśnie tych niedogodności ponoć pozbawiony jest The Bat. Dużym atutem tego programu jest też jego wersja portable The Bat Voyager, gdzie wiadomości są zaszyfrowane. Jest to naprawdę duży plus, gdyż obecnie bezpieczeństwo danych jest najważniejsze.

qwed122

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Moim zdaniem jak wygram ten program to polepszy to jakość pracy z pocztą mailową.
ADMIN
Pisze z tego samego IP co user kam28,

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
The Bat! - najlepszy program pocztowy który używałem a aktualnie używa małżonka na laptopie z win XP (wersja dodawana kiedyś do KŚ).
Która funkcja najbardziej mi się podoba - trudne pytanie, jest ich co najmniej kilka.
1. bezpieczeństwo i backup - sposób realizacji backupu książki adresowej, maili, ustawień programu, backup przyrostowy, chroniony hasłem. Po "wpadce", reinstalacji - kilka kliknięć i odzyskane maile, ustawienia, filtry, katalogi, książka adresowa.
2. obsługa wielu kont pocztowych, filtrowanie wiadomości - wiem, że konkurencja też to obsługuje ale sposób realizacji i możliwości ustawień są wg. mnie bezkonkurencyjne.
3. Sam wygląd, układ okien, podgląd wiadomości - to jest subiektywne i wynika z przyzwyczajeń, ale jak dla mnie najlepsiejsze ...
4. Mnogość funkcji, a jednocześnie prostota w ich używaniu. Aczkolwiek wymaga troszeczkę nauki i przyzwyczajenia ....
5. Sposób zapisu maili na dysku z możliwością oddzielenia załączników od treści maili.

Aktualnie przy win7 x64 używam programu pocztowego "dedykowanego". Nie mogę napisać, że jest zły. Mogę jednak napisać, że przez utrudniony backup straciłem część maili po awarii systemu a tworzenie i odzyskiwanie kopii zapasowych jest nieco skomplikowane. A to już jest sam w sobie potężny argument za zmianą czy raczej powrotem do ... The Bat! ... Dlatego też chciałbym wygrać w tym konkursie.

D

Deleted member 94

The Bat! zarówno w wersji Home, jak i Professional stanowi bardzo rozbudowane, funkcjonalne narzędzie do zarządzania własną pocztą e-mail.

Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych programów dostępnych na rynku.

Prosty w obsłudze, a jakże zaawansowany w swoich możliwościach, stawia The Bat! w czołówce światowych liderów wśród programów do zarządzania pocztą.

Rozbudowane funkcje bezpieczeństwa chronią nas użytkowników od niechcianych wiadomości traktowanych jako "spam" czy wyłudzanie informacji.

Bardzo przejrzysty interface oraz wiele różnych wariantów tworzenia i przywracania kopii zapasowych pozwalają bez obaw korzystać z programu i w przypadku problemów z komputerem możemy cieszyć się za pomocą kilku kliknięć na odzyskanie ważnych wiadomości czy danych.

Powyższe argumenty to tylko kilka powodów dla których chciałbym zdobyć licencję na ten rozbudowany oraz komercyjny program.

jogobella

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Witam właśnie na tak zwanego potocznie Batmana czekałem.Widzę ,że pojawił się konkurs w ,którym oczywiście chcę brać udział.The Bat to program przeznaczony do obsługi poczty e-mail.Jest on bardzo prosty w użyciu dlatego liczę na licencje do tego programu. :)

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
The Bat to jedyny klient poczty który chciałbym używać na moim komputerze. Dlatego obecnie nie mam żadnego i wszystkie maile są na serwerach Gmaila, Wirtualnej Polski i Hotmaila. Jeśli uda mi się kiedyś zdobyć licencję na ten soft to wtedy zacznę korzystać z klienta poczty a na razie żaden według mnie na to nie zasługuje. Pierwszy raz zetknąłem się z nim około 10 lat temu gdy używałem połączenia modemowego. Wtedy spodobało mi się w nim że mógł sciągać tylko nagłówki (w czasach modemu było to istotne) ale obecnie funkcje które w nim zasługują na uwagę to:
- szyfrowanie poczty;
- dobre zarządzanie backupem maili;
- dobre zarządzanie spamem
A ponadto sentyment - Pierwsza miłość nie rdzewieje.

wojloz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Program rewelacyjny. Funkcjonalność najlepsza na rynku. Po zastosowaniu wtyczki rewelka w filtracji poczty i antyspamu. Wygranie dożywotniej licencji dla mnie to jak deszcz z nieba na pustyni :D

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Uważam ten program za najlepszy w tej kategorii, bijący na głowę konkurencję. Rzeczy które mi się w nim szczególnie podobają to przede wszystkim bardzo dużo możliwości konfigurowania go stosownie do potrzeb, ale także zaawansowane funkcje dotyczące bezpieczeństwa (takie jak między innymi własny mechanizm wyświetlania kodu html pozwalający na łatwiejsze wykrycie złośliwych kodów zaszytych w poczcie). Do tego bardzo podoba mi się funkcja "parkowania wiadomości" pozwalająca na zminimalizowanie ryzyka skasowania przez przypadek ważnej wiadomości którą chcemy zachować...
To tylko kilka powodów dla których podoba mi się ten program i dlatego cieszyłbym się jakby go udało mi się wygrać....

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Korzystałem w życiu z wielu programów pocztowych. Niestety , żaden nie sprostał moim wymaganiom. Postanowiłem zainstalować The Bat w wersji Trail i odziwo ten jest wręcz spełnieniem moich marzeń o tego typu programach. Ma w sobie wszystko co powinien mieć i nawet więcej.

Kto nie ma niech żałuję.

Dlatego proszę o licencję ;)

Status
Zamknięty.
Do góry