The Flying Dutchman za darmo

Status
Zamknięty.

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
For ages sea voyages have threatened of dangers. The sea always has its tribute from vanished ships making all the traces of wrecks inaccessible in its depths. But sailors still believe in their last chance for salvation. The legend says that if you underwent a shipwreck with no hopes for reprieve, you must jingle coins. And then you will behold the Flying Dutchman – the Ghost Ship.

Its crew will take you wherever you want to go in the world. But for each day you will pay gold. If there is no gold left, you have to play a game with the crew of Flying Dutchman – the game with your life at stake. Victory will assure enough gold till the end of the day. But defeat will make you prisoner of the Flying Dutchman… forever!
here

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
:francuz

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
a dlatego że gruzini mają własny język i wcale nie muszą rozmawiać po rosyjsku...

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30499
Miasto
Trololololo
Toć użytkownik szczur to ....... w czystej postaci, wcześniej miał konto o nicku Pati gdzie chciał wymieniać się tymi samymi programami + wcześniej lewymi licencjami więc konto skasowałem, następnie założył konto Diana które także skasowałem.Jeszcze wcześniej miał konto robercikf i Nieciesiemi które także kasowałem.Ten typ to ...... nad ......... a dlaczego to już piszę.Gdy zwróciłem mu uwagę na to aby poprawił post w bazarku tak aby był napisany zgodnie z regulaminem to mi napisał takie coś (dodatkowo nawyzywał mnie drogą mailową):
UrvZV.jpg

a teraz najlepsze, zobaczcie co pisał wcześniej w sprawie tego regulaminu .......... :szydera :szydera :szydera
search.php?author_id=1103&sr=posts
FIViL.jpg

Jak widać mamy tu do czynienia z totalnym ........
a tu jego profil
member1103.html

Całe szczęście że nie mam w realu styczności z takimi "ludźmi"

Czekam teraz na reakcję ze strony Roberta F (jeszcze nie podam )........

Prawdopodobnie założę specjalny temat gdzie będę zbierał teksty takich ........ bo inaczej tego nazwać nie można.

A

Anonymous

Dla mnie żadne zdziwko...czytałem kiedyś raport Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego,w którym było napisane,iż 20% Polaków ma coś z deklem :eek: a powszechnie wiadomo w jakim stanie jest kondycja polskiej służby zdrowia-leczyć nie ma komu.
Jak się jeszcze odezwie to spróbujemy mu pomóc :)

Olga

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
O karwasz twarz...20 % to już nie są żarty... !!

Status
Zamknięty.
Do góry