Tipard PDF Converter Platinum za darmo

ArekS

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dodatkowe informacje:
Jest to Tipard PDF Converter Platinum w wersji 3.2.12 z modułem OCR.
Link do dodatkowych języków (program z promocji instaluje się z interfejsem jedynie w języku niemieckim):

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
- trzeba wypakować jego zawartość do folderu, w którym zainstalował się Tipard PDF Converter Platinum:
\Tipard Studio\Tipard PDF Converter Platinum\
Wówczas otrzymamy do wyboru dodatkowo 3 języki: angielski, francuski i japoński - czytaj więcej:

(strona w języku angielskim).

ArekS

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Tipard PDF Converter Platinum v3.2.12 - z modułem OCR (m.in. do rozpoznawania skanowanych tekstów w języku polskim)!
Convert PDF to Word/ePub/Excel/HTML/Image More Accurately with OCR
Tipard PDF conversion Platinum is advanced and comprehensive PDF conversion software, which has the ability to convert PDF files (texual and non-textual) to Microsoft Word, Excel, ePub, HTML, PPT and Images. The output file quality and accuracy are highly improved with the OCR technology with Accuracy, Balanced and Speed Modes and multi-language selection.
  • - Convert PDF to Word/Excel/ePub/HTML/PPT/Images
    - Accuracy Guarantee with the OCR Tech support
    - Preserve 100% orignal quality after conversion
    - User-customized page range
Supported OS: Windows 8/7/XP/Vista
Promocyjna strona nadal działa!
Link:

Pobieramy:

lub

Program to niemal klon bardzo dobrego Aiseesoft PDF Converter Ultimate, zarówno pod względem wyglądu, możliwości, jak i jakości konwersji - Tipard PDF Converter Platinum tak samo jak rozwiązanie Aiseesoft do konwersji wykorzystuje silnik i moduły OCR z ABBYY Fine Reader 11.
Dalszy komentarz, myślę, że zbędny. :)
Licencja: wieczysta (lifetime) - co korzystnie odróżnia tę promocję od promocji na bliźniaczy Aiseesoft, gdzie w giveaway dostaje się zazwyczaj licencję 1-roczną.

Uwaga: instalator niemieckojęzyczny.
Sposób zamiany (po instalacji) edycji niemieckojęzycznej na angielsko-, francusko-, albo japońsko-języczną, opisałem w poście z 30 kwietnia. Link do pakietu językowego ten sam, co wtedy:

Nie polecam niestety rozwiązania kolegi giveawayday (Archiwum X), gdyż dostępna pod wskazanym przez niego adresem wersja angielskojęzyczna, to - na dzień dzisiejszy: 3.2.8, a nie 3.2.12.

P.S. Warto ściągnąć dodatkowe komponenty OCR. W tym celu w Tools --> Preferences --> OCR klikamy na: "Download and install other OCR components".

Do góry