- Reakcje/Polubienia
- 445
Cześć sheriff, dziękuję za kolejny konkurs i możliwość wygrania doskonały program.
W ciągu ostatniego roku miałem przyjemność korzystać z Total Uninstall. Niestety licencja na program wkrótce się skończy. Dzięki konkursowi u mnie pojawiła się możliwość kontynuowania korzystać z programu. W przypadku jeśli mi się poszczęści
Pozdrawiam.
W ciągu ostatniego roku miałem przyjemność korzystać z Total Uninstall. Niestety licencja na program wkrótce się skończy. Dzięki konkursowi u mnie pojawiła się możliwość kontynuowania korzystać z programu. W przypadku jeśli mi się poszczęści
Pozdrawiam.
, a firmie
. Chciałbym wygrać Total Uninstall Professional, bo to bardzo dokładny program do usuwania aplikacji zainstalowanych w systemie i pozostałości po nich. Często instaluję różne aplikacje w celu przetestowania, a w związku z tym dużo z nich muszę później odinstalować, aby nie spowodować drastycznego spowolnienia systemu. Pełna deinstalacja przy użyciu standardowych deinstalatorów aplikacji nie jest jednak możliwa. Dlatego bardzo by się mi przydał Total Uninstall. Podoba mi się w nim kilka rzeczy: opcja tworzenia i analizowania logów zainstalowanych programów, monitorowanie zmian wprowadzanych w systemie podczas ich instalacji, tworzenie obrazu systemu przed instalacją, obsługa odinstalowywania wsadowego, pozwalająca na sporą oszczędność czasu. Cenię sobie też w Total Uninstall jego łatwość użytkowania mimo wielu zaawansowanych funkcji, dzięki przejrzystemu, intuicyjnemu interfejsowi oraz menu dostępne także w języku polskim. Zatem zważywszy na duże zainteresowanie konkursem, można jedynie wyrazić żal, że tylko 5 licencji i jednocześnie wdzięczność, że w ogóle mogą być taką znakomitą nagrodą w konkursie na Forum. Powodzenia dla wszystkich.