TuneUp Utilities 2011 za darmo

FriQ

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Czy mi się zdaje, czy wszystkie owe klucze są jednakowe ?

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
chyba nie sa jednakowe

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Klucze nie są jednakowe dla wszystkich , sprawdziłem to , dostałem 1 kluczyk od OXYGEN THIEF ,drugi przyszedł mi na pocztę po dwóch dniach i obydwa są inne .

FriQ

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Jednak nie :D Brałem 2 na 2 pc, i nie pomyślałem, że klucz kryje się pod linkiem :dziwak

Dziękówa autorowi za link :jezyk

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
hmm działają wam kluczyki do TUU 2011?? u mnie wszystko było dobrze aż tu dzisiaj jakiś armagiedon nadszedł i wywala mi komunikat, że klucz nieważny :mad:
nie pamiętam dokładnie z której promocji mam te klucze ale wydaje mi się, że to była jakaś dojczlandowska, stąd podpinam się pod ten temat

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
U mnie na Windows XP po północy w Nowym Roku klucz stał się nieważny ale miałem w zapasie jeszcze jeden i po wklejeniu i aktywacji zadziałał.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Miałem kiedyś wersję dojcz z promo, a wczoraj za pomocą tego samego kluczyka uruchomiłem pl. Łyknęło kluczyk i podziękowało.
--------------------------------------------
Zresztą jak by się ktoś pytał, to promo na 2011 trwa nadal i klucz można dostać. :sarkazm

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
no ja mam 3 kluczyki bodajże z jednej promocji i wszystkie z 1 stycznia przestały działać, niby aktywuje pomyślnie ale po wymaganym ponownym uruchomieniu programu znowu okienko informujące, że klucz nieważny :k......
@Manila mi tam od zawsze kluczyki z germańskich promocji trybiły na polskich wersjach bez żadnych kombinacji
gdyby ktoś miał jakiś działający, niepotrzebny kluczyk to byłbym baaaaardzo wdzięczny :)

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Manila napisał:
Przecież tu masz dalej promo--->

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
wiem, w tym rzecz, że mój mail był użyty w tej promocji wiec prawdopodobnie moje obecne, niedziałające klucze z niej pochodzą :jezyk
dlatego robię coś czego nie lubię tzn. proszę o łaskę dobrych ludzi z forum :)

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
eMCe napisał:
Manila napisał:

wiem, w tym rzecz, że mój mail był użyty w tej promocji wiec prawdopodobnie moje obecne, niedziałające klucze z niej pochodzą :jezyk
.....a opcja użycia innego maila? Założenie konta trzy minuty i TU2011 jest Twój.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30246
Miasto
Trololololo
eMCe napisał:
Manila napisał:

a co za problem użyć tymczasowego maila np: koszmail.pl czy squizzy.de toć to zajmie 5 sekund

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1279
Miasto
Kraków
Manila napisał:

Dzięki za podpowiedz. Ja miałam zainstalowany Tune Up 2011.,którego licencja wygasła .Podając nowy adres mailowy dostałam nowy klucz .
I tu dla mnie zaskoczenie : wkleiłam go do programu który wcześniej miałam zainstalowany na komp. ale nie zmieniłam adresu mailowego -został stary i program działa.
Poza tym chyba w dalszym ciągu jest na 3 stanowiska ,bo udało mi się zainstalować na 2 stacjonarnych komp. /sieć LAN i jeden laptop na Wi_Fi/

:dziękuję

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
hmm nie to żebym poszedł na łatwiznę, sposób na tymczasowe maile znam i korzystam od dawna ;) ale wyszedłem z założenia, że skoro poprzednie klucze z tej promocji bodajże straciły ważność to uzyskanie nowego z tego samego źródła jest bez sensu gdyż mimo że się wygeneruje może już nie działać :zawsty
na PW dostałem kluczyki, dzięki chłopaki, Wy wiecie do kogo mówię :dziękuję

Do góry