TuneUp Utilities 2012 za darmo

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
454
Jaro070 napisał:
Ihre Anfrage konnte nicht bearbeitet werden. Die eingegebene E-Mail-Adresse wird nicht akzeptiert.
Tłumaczenie:Twoje zapytanie nie może zostać przetworzone. Wprowadzony adres e-mail nie będzie przyjmowany.

Musisz wpisać adres mailowy z końcówką .com. Na gmail i outlook.com przychodzi bez problemów.

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Mam kupioną pełną wersję Tune Up 2013 na trzy komputery w firmie cleverbridge AG - Brabanter Str. 2-4 - 50674 Kolonia - Niemcy. Działa na siódemce i starszych, na ósemce komunikat o braku kompatybilności. Jednocześnie wyświetla się komunikat, o konieczności pobraniu aktualizacji dla poprawienia zgodności z systemem Windows 8.1 build 9600. Aktualizację pobiera, a zgodności nadal brak. Korzystają więc dzieciaki, a ja używam póki co WiseCare 365, choć to chiński gniot.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29510
Miasto
Trololololo
wlodeusz napisał:
Mam kupioną pełną wersję Tune Up 2013 na trzy komputery w firmie cleverbridge AG - Brabanter Str. 2-4 - 50674 Kolonia - Niemcy. Działa na siódemce i starszych, na ósemce komunikat o braku kompatybilności. Jednocześnie wyświetla się komunikat, o konieczności pobraniu aktualizacji dla poprawienia zgodności z systemem Windows 8.1 build 9600. Aktualizację pobiera, a zgodności nadal brak. Korzystają więc dzieciaki, a ja używam póki co WiseCare 365, choć to chiński gniot.

a dlaczego gniot ?? ja tam bardzo sobie chwalę.

tadeusz242

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
162
Miasto
Kraków

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

pod tym linkimem ukazal mi się taki komunikat

Odmowa dostępu

Z przykrością informujemy, że nie można wziąć udział w tej promocji, ponieważ to jest lokalnie ograniczona oferta.

Dziękujemy za zrozumienie.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4415
Miasto
Polska
OXYGEN THIEF napisał:
wlodeusz napisał:

a dlaczego gniot ?? ja tam bardzo sobie chwalę.
Ja również.
Wlodeusz! Gdyby Twoja opinia dotyczyła auta, to zgodziłbym się bez mru, mru. W softach Chińczycy bez problemu doścignęli tych najlepszych, przyjdą czasy, że i prześcigną. :szef

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
tadeusz242 napisał:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
pod tym linkimem ukazal mi się taki komunikat
Odmowa dostępu
Z przykrością informujemy, że nie można wziąć udział w tej promocji, ponieważ to jest lokalnie ograniczona oferta.
Dziękujemy za zrozumienie.
A ja próbowalem wejść przez niemiecką bramkę proxy i wyszło:

Die Covermount-Aktion ist abgelaufen.

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Oczywiście moja ocena WiseCare, była bardzo subiektywna. Mam zastrzeżenia jedynie do poszczególnych modułów programu. Marny jest optymalizator pamięci, deinstalator i defragmentacja dysków. Reszta nie jest najgorsza. Tweak Ram, Revo Uninstaller i Auslogics disk defrag są niedoścignione. Wise przypomina mi Ashampoo, z racji wielu mankamentów i nachalnej akcji promocyjnej z wysyłaniem reklamowego spamu. Jeśli chodzi o skuteczność i szybkość działania, prym wiedzie chyba CCleaner. Win Utilities pro natomiast, pomimo odhaczenia w opcjach, z uporem maniaka wywala ciacha z zakładek, zmuszając do każdorazowego odświeżania zakładek. Największe zaufanie, budzą u mnie jednak programy O&O Software i te z Auslogics. Tune Up też jest doskonałe, łatwo konfigurowalne i ma masę opcji czyszczenia. Ma nawet dodatki do menu kontekstowego, jak przenieś do i kopiuj do. Bez ryzyka wklepywania "dzikich kluczy" do rejestru. Tyle że brak zgody z Windows 8. Pozdrawiam, przepraszając urażoną surowością moich ocen, brać i szefostwo "Programów za darmo" :jezyk ...

Do góry