thorsten
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 6
Mam pytanie (prośbę) skierowaną raczej do osób ,które od dość dawna korzystają z rozwiązania antywirusowego naszych południowych sąsiadów ,Słowaków - Eset AV.Otóż z pewnych powodów musiałem zrezygnować z BD,a w jego miejsce postanowiłem zainstalować ów Eset.Uczyniłem to w piątek wieczorem ( 17.02.12).Wersja bazy danych ( o ile dobrze pamiętam ) opiewała nr.6897 , a na dzień dzisiejszy (chwilę obecną) jest 6991.W związku z tym pragnę zasięgnąć informacji odnośnie częstotliwości oraz wielkości pobieranych aktualizacji.Standardem są tak rzadkie i małe owe aktualizacje ? , Czy to tylko tak wygląda na chwilę obecną ? BD miał ich całkiem sporo (trochę zawiódł-stąd zamiana).Jeśli ktoś zechce podzielić się doświadczeniami ,będę zobowiązany.
PS.Średnio jedna aktualizacja dziennie ( niestety nie znam rozmiaru aktualizacji,ponieważ czynił to w tle) , nie mniej jednak jak na AV to chyba trochę mało ?! Czy jest to powodem do niepokoju .?
Nie,nie.Nie jestem nadwrażliwy i złota na dysku nie przechowuję...ale ta ciekawość....skromniutko z uaktualnieniami.
Z góry uprzejmie - Dziękuję.
PS.Średnio jedna aktualizacja dziennie ( niestety nie znam rozmiaru aktualizacji,ponieważ czynił to w tle) , nie mniej jednak jak na AV to chyba trochę mało ?! Czy jest to powodem do niepokoju .?
Nie,nie.Nie jestem nadwrażliwy i złota na dysku nie przechowuję...ale ta ciekawość....skromniutko z uaktualnieniami.
Z góry uprzejmie - Dziękuję.