Video Compressor za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46304
Miasto
Gdzieś w Polsce
boxshot_videocompressor_jpg120.jpg
Video Compressor 2014 na GAOTD
Video Compressor to ciekawy program który pozwala kompresować pliki wideo (wszystkie formaty) dzięki czemu będą zajmowały mniej miejsca a co za tym idzie np: szybciej będziemy je mogli wysłać mailem itp.
If you want to send someone a video, save space on your hard disk, or when your video is too big for your USB drive, click a button to minimize it with our new tool VideoCompressor 2014.
Main freatures:
Video compression for all formats. VideoCompressor supports almost all currently used video formats and keeps the same format as the input file;
Easy handling. Users of VideoCompressor don’t need to read any manuals or to have any previous knowledge. Simply download it and let’s get started;
Fast compression. In comparison to another software VideoCompressor can process even big video files within record times.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

baja1001

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Próbowałem kilka razy to zainstalować lecz za każdym razem wyskakiwał mi błąd

9db241fa41f2.jpg

Może mi ktoś doradzić w jaki sposób można zainstalować ten soft? Dzięki z góry :dziękuję

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
baja1001 napisał:
Próbowałem kilka razy to zainstalować lecz za każdym razem wyskakiwał mi błąd

9db241fa41f2.jpg

Może mi ktoś doradzić w jaki sposób można zainstalować ten soft? Dzięki z góry :dziękuję

Zainstalowałem jako administrator na win 8.1 , zarejestrowałem i wszystko gra - spróbuj jeszcze raz jako admin...

Bardzo duże zużycie CPU , przy kompresji pliku mp4 z 52 MB na 28 MB zużycie procesora wynosiło około 90 % i trwało kilka minut .

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Tu masz rozpakowaną dzisiejszą promocję. Na wirtualnym WinXP instaluje się bez problemów, gorzej z działaniem. Nie wiem czy warto tym sobie zaprzątać głowę.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

:england

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Wydaje mi się że podobny efekt uzyskamy programami do konwersji tego typu plików zmieniając pewne parametry.
Jeśli się mylę proszę o sprostowanie.

Do góry