Walentynki 2015

A

Anonymous

Jeżeli ktoś kocha drugą osobę, to ich święto jest codziennie a cała ta komercyjna oprawa do mnie też nie przemawia.
Nie do końca rozumiem, dlaczego akurat dzisiejszy dzień dla naprawdę zakochanych miałby być w jakikolwiek sposób szczególny. No chyba, że komuś walentynka daje tylko "od święta" i tym świętem są walentynki - wtedy jestem w stanie zrozumieć jego euforię :szydera

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4458
Miasto
Polska
ktośtam napisał:
Jeżeli ktoś kocha drugą osobę, to ich święto jest codziennie a cała ta komercyjna oprawa do mnie też nie przemawia.
Nie do końca rozumiem, dlaczego akurat dzisiejszy dzień dla naprawdę zakochanych miałby być w jakikolwiek sposób szczególny. No chyba, że komuś walentynka daje tylko "od święta" i tym świętem są walentynki - wtedy jestem w stanie zrozumieć jego euforię :szydera

Masz rację Ktosiu! :ok
Na co dzień mam Olę, Jolę i Mariolę. A od święta Walentynkę i rzeczywiście za każdym razem, i w każdym przypadku i konfiguracji jest to euforia, pardon, Euforia przez duże E :szydera

PS. Zapomniałem dodać... Wszystkie mi dają :dziwak :dziwak :dziwak

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Kto obchodzi, niech się cieszy. :suuper Kto nie - jego rzecz. Każda okazja jest dobra na odrobinę dorzucenia ognia do związku i "nowe otwarcie". :dziwak Dla mnie koszmarem jest myśl, że wieczorem kiedy nastanie pora "Wielkiego Finału" tego święta :yahoo , moja Walentynka powie mi, że właściwie to jest ono głupie i go nie obchodzi. :ireful Dlatego malkontentom mówię: "stanowcze nie" :Stop i wszystkim, którzy nie mają dziś z kim świętować życzę, oby jak najszybciej przytrafił im się ten rodzaj zaburzenia psychicznego kolokwialnie nazywany zakochaniem i spotkał on się z wzajemnością drugiej równie "chorej" osoby. Pozdrowienia dla wszystkich "psychicznie pokręconych"!!! :hippie Chwała bohaterom! :hi

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12579
Miasto
Somewhere over the rainbow.
zeno06 napisał:
moja Walentynka powie mi, że właściwie to jest ono głupie i go nie obchodzi.

Go ?? ?? :szydera

Przepraszam to w końcu Twoja sprawa :papież

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Ajajaj.... :jezyk "Go" w sensie "tego święta". Ale widzę, że głodnemu chleb na myśli. :szydera

A

Anonymous

antbil007 napisał:
al_arsen napisał:
No i fajnie. Ty świętujesz ja nie i niech tak będzie :ok
Bardzo fajnie. :ok
Nawet nie wiesz, jak się moja żona cieszy, że wypadniemy gdzieś razem dzisiaj :hippie :dziwak
Rok ma 365 dni a Ty i żona tylko dzisiaj będziecie gdzieś razem ja z moją żoną staram się być cały rok razem :hippie

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12579
Miasto
Somewhere over the rainbow.
zeno06 napisał:
Ajajaj.... :jezyk "Go" w sensie "tego święta". Ale widzę, że głodnemu chleb na myśli. :szydera

A no nie ukrywam coś by się zjadło :szydera

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4458
Miasto
Polska
Dusiek napisał:
antbil007 napisał:
al_arsen napisał:
No i fajnie. Ty świętujesz ja nie i niech tak będzie :ok
Bardzo fajnie. :ok
Nawet nie wiesz, jak się moja żona cieszy, że wypadniemy gdzieś razem dzisiaj :hippie :dziwak
Rok ma 365 dni a Ty i żona tylko dzisiaj będziecie gdzieś razem ja z moją żoną staram się być cały rok razem :hippie
Ja z żoną jesteśmy dzisiaj razem...inaczej :dziwak :dziwak :dziwak

Jak się pracuje z kimś na co dzień, to inaczej jest jeszcze inaczej :klawik. :klawik. :klawik.

A

Anonymous

al_arsen napisał:
No ale w końcu św Walenty to patron chorych psychicznie więc to by się zgadzalo.
Coś jest na rzeczy z tym Patronem :scratch wszak stan zakochania powoduje niezły bałagan w głowie :dziwak .

Do góry