Re: Wasze ulubione programy do słuch. radia i odtwarzania fi
Dlaczego nikt nie używa DAPlayer'a. Przecierz to świetny program. Osobiście go używam i bardzo przypadł mi do gustu. Odtwarza dużo formatów, filmy HD, napisy oraz płyty, ma fajną skórkę, posiada możliwość stworzenia kopii zapasowej płyt. Jest super! Polecam go
Do odtwarzania muzyki używam MediaMonkey. Podoba mi się w nim to że ukrywa się w pasku zadań. Kiedyś używałem Foobara, ale skórka w nim nie jest zachęcająca.
Do słuchania radia używam programu PMF FM Miasto Muzyki. Może nie jest najlepszy, ale jest w nim wszystko czego potrzebuję. Program nie posiada opcji nagrywania, ale w polskim prawie jest tak że muzykę można pobierać i nie jest to karalne tnij.com/pqyRw , więc ściągam z netu. Można w nim zobaczyć tekst oraz przejść na stronę z biografią obecnie odtwarzanego artysty. Polecam
Re: Wasze ulubione programy do słuch. radia i odtwarzania fi
Do muzyki - iTunes. Świetnie zorganizowana i prosta biblioteka, duże możliwości jej konfiguracji. Testowałam różne programy, ale iTunes jest dla mnie najlepszy (choć kobyła).
Poza tym ma duży wybór stacji radiowych zorganizowanych tematycznie
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.