Re: Wasze ulubione programy do słuch. radia i odtwarzania fi
Do muzyki - Prawie jak każdy przechodziłem przez etap Winampa, był też czas Foobara 2000 (świetny program, ale surowy wygląd mnie zniechęcił) i od czasu pojawienia się programu Aimp, własnie z niego korzystam
Do filmów - Na win XP korzystałem swego czasu z SubEdit Playera..
Na windzie 7 korzystam tylko z Best Playera, wielka szkoda że nie jest już rozwijany
Dodam też kodeki jakich używam to Lav Filters 0.55
Re: Wasze ulubione programy do słuch. radia i odtwarzania fi
Audio - jedyny słuszny dla mnie wybór, lekki i ekstremalnie prosty (w wyglądzie) - foobar2000
Video - rewelacyjny, szkoda tylko że trochę drogi - Splash Pro EX
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.