Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Kaspersky Internet Security 2011 11.0.1.400(a,b)+ Zemana AntiLogger 1.9.2.234+ KeyScramber Premium 2.7.0+ Malwarebytes Anti-Malware + Hitman Pro 3.5+ KeePass Password Safe + WWDC+ McAfee SiteAdvisior+Mozilla Firefox 3.6 :D

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
Likwis napisał:
Kaspersky Internet Security 2011 11.0.1.400(a,b)+ Zemana AntiLogger 1.9.2.234+ KeyScramber Premium 2.7.0+ Malwarebytes Anti-Malware + Hitman Pro 3.5+ KeePass Password Safe + WWDC+ McAfee SiteAdvisior+Mozilla Firefox 3.6 :D

Dodaj se jeszcze z 10 programów bo to za mało :p

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Szczerze , dobrze wiesz,że jechałem 3 tyg gdzieś bez zabezpieczeń, pusto pisałem o tym na avirze, nawet zapkę systemową w Xp-ku wyłączałem czasami i 0 infekcji. Czy z zabezpieczeniami czy bez, nie łapię wirów :cool:

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
Do niedawna dosc problemowy Avg Internet security 2011,a teraz Mcafee Is 2011(a w zasadzie to av plus 2011-niewiadomo,program pobrany z facebooka, av +firewall nazwa wyswietlana to "antivirus plus") do tego malwarebytes ,ktory z niejednej opresji juz ratowal.
Ale i tak samo dzialanie mcafee siteadvisor plus pomaga mi nie lapac wirów.

Pozdrawiam

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Ja jadę na Oline Armor Premium do tego skanowanie Emisisoft Anti-Malware ,wirtualizacja Wondershare Time Freeze i menadżer haseł Sticky Password i do Firefoxa WOT:)

ichito

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
235
Miasto
Kraków
Moje zestawy jak w sygnaturce
Symantec Endpoint Protection 2011 + SpyShelter Premium
Filseclab FW + Avast 5 Free + SpyShelter Personal
Privatefirewall + Panda CA Pro + Zemana AntiLogger

ROYTER3511

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Kasper AV 2010, Zapora Windows, WOT, KeyScrambler,
MBAM mimo że pełna wersja używam joko skan na żądanie.

chrisd

Świeżak
Reakcje/Polubienia
2
Zapora windows, ashampoo anti-malware, panda cloud pro, immunet protect free(mam wrażenie że lepszy od pandy, ale ma też fałszywe alarmy) i prevx- lekko, wsam raz na laptopa.

A

Anonymous

Do Visty wystarczy np. Norton Internet Security 2011 + MalawareBytes Antimalaware i styka ... i spokój ...

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Online Armor ++ i nie trzeba nic więcej co zwalnia system :)

Olga

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Masz rację Naits. Przyglądając się niektórym zabezpieczeniom, ma się wrażenie,że komputer to Fort Knox,gdzie zdeponowano całe złoto USA.
Każdy orze jak może,ale niektóre zestawy przypominają fortece,niepotrzebnie obciążając maszynę,jednocześnie w znaczący sposób nie podnosząc realnego bezpieczeństwa :D

Zet

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Używam Norton Internet Security 2011 i spisuje się nawet dobrze, do tego jest lekki i cichy.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
GDATA AV, Online Armor Firewall, czasem skanuję z ciekawości Super Antispyware, Emsisoft Antimalware, a i najważniejsze zabezpiecznie - Opera, plus własny nos, po prostu nie klikam na dziwne linki .
Uwagi o sofcie, maszyna dość wiekowa ale obciążenie antywira średnie poza jednym wyjątkiem, podczas automatycznej aktualizacji AV obciąża maksymalnie, czasem kilka minut ściąga bazę z Avasta co sprawia..że klnę :). Ale to dobry antywir i nigdy nie zakaziłem systemu więc odnawiam licencję od wielu lat.
Online Armore jest może i szczelnym firewallem ale niezbyt inteligentnym, potrafi pytać w nieskończoność przy każdym uruchomieniu zaktualizowanego programu, mówię mu, że zaufany a poniważ to zmieniający się plik tymczasowye, to pyta znowu i tak nie łapie by już nie zadawać pytania, nie widzę opcji, nie pytaj więcej . Wg. mnie Outpost Firewall miał większy potencjał i był mniej upierdliwy.
Emsisoft AM traktuję w charakterze ciekawostki, i co z tego, że wynajduje jakieś dziwne "szkodniki" skoro są one od wielu lat i z pewnością nimi nie są bo nic się negatywnego nie dzieje, nigdy nie znalazł poważnego zagrożenia, masa false positiv.
Generalnie trzeba serfować Operą a instalować skanując najpierw dobrym AV. I to wystarcza by nie mieć szkodników, a i przede wszystkim myśleć na co się klika.

Do góry