A

Anonymous

Pożegnałem się z Legendarnym GW :( tak samo jak z XP (spoczywaj w pokoju :yes master) wywaliłem tego kalwaryjskiego dziada :chory 8.1 i teraz na obu maszynkach mam 7 i to co w sygnaturce...
Pierwotnie chciałem machnąć combo Sandboxie + AG ale ten piasek jest trochę dla mnie irytujący.

guma77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
85
w tej chwili mam SecureAPlus + FortiClient :mistrzunio
moze ktos by zapodal testy tych pakietow :gracz

ps.wczesniej mialem 360TS +SAP

A

Anonymous

U mnie mała zmiana.
Usunąłem HMP.A a w jego miejsce wskoczył CryptoPrevent i MBAE.

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5228
360 Total Security i rozsądek..
Od kiedy używam, infekcji brak.. :klawik.

SKIBA

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Moja konfiguracja zabezpieczająca PC: Norton Security, Malwarebytes Antimalware, Malwarebytes Antiexploit, Zemana Antimalware ( na żądanie ), ScureAPlus, Spybot Search And Destroy z antywirusem od Bitdefendera, Spyshelter Premium, IOBit AdvancedSystem Care Ultimate oraz IOBit Malware Fighter. :piwko :wariat

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29979
Miasto
Trololololo
SKIBA napisał:
Moja konfiguracja zabezpieczająca PC: Norton Security, Malwarebytes Antimalware, Malwarebytes Antiexploit, Zemana Antimalware ( na żądanie ), ScureAPlus, Spybot Search And Destroy z antywirusem od Bitdefendera, Spyshelter Premium, IOBit AdvancedSystem Care Ultimate oraz IOBit Malware Fighter. :piwko :wariat
:scratch nie za dużo tych programów do ochrony ??

A

Anonymous

SKIBA napisał:
ja tam bym jeszcze dołozył
Avasta
Avire
G Date
avg
a jak by jeszcze mimo wszystko komp odpalał , to dobił bym Kasperskym
:szydera

A

Anonymous

jorn napisał:
SKIBA napisał:
ja tam bym jeszcze dołozył
Avasta
Avire
G Date
avg
a jak by jeszcze mimo wszystko komp odpalał , to dobił bym Kasperskym
:szydera
Proponuje dowalić to co jest dostępne na instalki.pl powinno udu :p pić system jak i kompa na AMEN jak by jeszcze coś tam dychał .

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

SKIBA

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
:zaciesz Komp działa i nie zamula mi. Większość mam licencje promocyjne za półceny lub darmowe, to czemu nie skorzystać. OCZYWIŚCIE NIE PIRACKIE!!! :mad: Ja już się kiedyś kiedyś przejechałem na witaminkach, więc dziękuje. A jeśli chodzi o te programy zabezpieczające, ważne że się nie gryzą.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29979
Miasto
Trololololo
Spybot Search And Destroy z antywirusem od Bitdefendera, IOBit AdvancedSystem Care Ultimate
tu masz 2X Bitdefender bo ten AdvancedSystem Care Ultimate ma silnik Bitka.

SKIBA

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
tu masz 2X Bitdefender bo ten AdvancedSystem Care Ultimate ma silnik Bitka.
Testuję wersję beta AdvancedSystem Care 9 i nie wiem,czy nie porzucili Bitdefendera dla swojego autorskiego silnika, jaki jest w Malware Fighter.

Do góry