i cała firma za to bekniewacek_1984 napisał:Pewnie wiesz, ale napiszę, używanie w firmie licencji personalnych lub z jakichś gazet/promocji jest nielegalne
i cała firma za to bekniewacek_1984 napisał:Pewnie wiesz, ale napiszę, używanie w firmie licencji personalnych lub z jakichś gazet/promocji jest nielegalne
wacek_1984 napisał:Ja tam do EAM preferuję SSFW lub PrivateFirewall.
Pewnie wiesz, ale napiszę, używanie w firmie licencji personalnych lub z jakichś gazet/promocji jest nielegalne
zefirek83 napisał:A cio to te SSFW?
Z moich doświadczeń wynika raczej, że bardziej pasuje Słaby Support Fatalnie WyszkolonyOXYGEN THIEF napisał:zefirek83 napisał:A cio to te SSFW?
SpyShelter Firewall aka Szybki Skoczny Ferdynand Wielki
Mnie bardziej rozchodzi się o to, że ktoś, kto pracuje w firmie komputerowej nie wie czym jest Windows Defenderwacek_1984 napisał:@ktośtam - wiesz, mądre firmy mają sprzętowe firewalle, taki soft nie jest tam niezbędny
I jak w tym kraju ma być normalnie...?wacek_1984 napisał:Hmmm, znam co najmniej 15 takich osób w mojej firmie Takie cuda mnie już nie dziwią.
Ostatnio tłumaczyłem człowiekowi różnicę między 32 a 64bit, nie jestem pewny czy się udało.
zefirek83 napisał:Emsisoft Antimalware zawiera już antiwirusa.. To dobry program?
Zastanawiam się nad Comodo firewall tylko czy jest to potrzebne hm..
Zainteresuj się Tinywall czy Windows Firewall Control lub zrób tak jak napisał Ktośtamzefirek83 napisał:Nie no do pracy mam już gotowy zestaw .. ale miałem na myśli do swojego prywatnego PC.. po prostu źle to napisałem
Zawsze używałem nortona i tu i w pracy.. ale skońćzył się i szczerze jakoś mnie wkurzał bo więcej wykrywał syfów, które tak naprawdę nic nie szkodziły komputerowi..
Dlatego teraz szukam prywatnie innej alternatywy.. A co sądzicie o KIS 2016? Słyszałem, że już jest dużo słabszy niż kiedyś.
A czy Glasswire nie będzie lepszy od tego Windows 10 firewall control?