OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28863
Miasto
Trololololo
wacek_1984 napisał:
Pewnie wiesz, ale napiszę, używanie w firmie licencji personalnych lub z jakichś gazet/promocji jest nielegalne ;)
i cała firma za to beknie :guma

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28863
Miasto
Trololololo

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
@ktośtam - wiesz, mądre firmy mają sprzętowe firewalle, taki soft nie jest tam niezbędny

A

Anonymous

OXYGEN THIEF napisał:
zefirek83 napisał:
A cio to te SSFW?

SpyShelter Firewall aka Szybki Skoczny Ferdynand Wielki
Z moich doświadczeń wynika raczej, że bardziej pasuje Słaby Support Fatalnie Wyszkolony :szydera

wacek_1984 napisał:
@ktośtam - wiesz, mądre firmy mają sprzętowe firewalle, taki soft nie jest tam niezbędny
Mnie bardziej rozchodzi się o to, że ktoś, kto pracuje w firmie komputerowej nie wie czym jest Windows Defender :yhy

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Hmmm, znam co najmniej 15 takich osób w mojej firmie :D Takie cuda mnie już nie dziwią.

Ostatnio tłumaczyłem człowiekowi różnicę między 32 a 64bit, nie jestem pewny czy się udało.

A

Anonymous

wacek_1984 napisał:
Hmmm, znam co najmniej 15 takich osób w mojej firmie :D Takie cuda mnie już nie dziwią.

Ostatnio tłumaczyłem człowiekowi różnicę między 32 a 64bit, nie jestem pewny czy się udało.
I jak w tym kraju ma być normalnie...? :szydera

Tomasz Bielski

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Szczecin
Emsisoft Antimalware zawiera już antiwirusa.. To dobry program?

Zastanawiam się nad Comodo firewall tylko czy jest to potrzebne hm..

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11949
Miasto
Somewhere over the rainbow.
zefirek83 napisał:
Emsisoft Antimalware zawiera już antiwirusa.. To dobry program?

Zastanawiam się nad Comodo firewall tylko czy jest to potrzebne hm..

EAM to jak najbardziej dobry program. Co do Comodo to tak jak miałeś podane wcześniej Windows Firewall Control, TinyWall albo Private Firewall ale przy nich trzeba wiedzieć co się klika a jak Ci się nie chce to może być Comodo.

Swoją drogą o takie sprawy nie powinien się martwić pracownik tylko ktos do tego wydelegowany ale to już inna kwestia :szef

Tomasz Bielski

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Szczecin
Nie no do pracy mam już gotowy zestaw .. ale miałem na myśli do swojego prywatnego PC.. po prostu źle to napisałem :)

Zawsze używałem nortona i tu i w pracy.. ale skońćzył się i szczerze jakoś mnie wkurzał bo więcej wykrywał syfów, które tak naprawdę nic nie szkodziły komputerowi..

Dlatego teraz szukam prywatnie innej alternatywy.. A co sądzicie o KIS 2016? Słyszałem, że już jest dużo słabszy niż kiedyś.

A czy Glasswire nie będzie lepszy od tego Windows 10 firewall control?

A

Anonymous

A dlaczego nie zainwestujesz w EIS?
Będziesz miał bdb AV a do tego ogniomurek i bloker behawioralny w jednym niedrogim pakiecie.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28863
Miasto
Trololololo
zefirek83 napisał:
Nie no do pracy mam już gotowy zestaw .. ale miałem na myśli do swojego prywatnego PC.. po prostu źle to napisałem :)

Zawsze używałem nortona i tu i w pracy.. ale skońćzył się i szczerze jakoś mnie wkurzał bo więcej wykrywał syfów, które tak naprawdę nic nie szkodziły komputerowi..

Dlatego teraz szukam prywatnie innej alternatywy.. A co sądzicie o KIS 2016? Słyszałem, że już jest dużo słabszy niż kiedyś.

A czy Glasswire nie będzie lepszy od tego Windows 10 firewall control?
Zainteresuj się Tinywall czy Windows Firewall Control lub zrób tak jak napisał Ktośtam

Do góry