A
Anonymous
Raczej nieOXYGEN THIEF napisał:a wyłączyłeś Wiadomości Panda w ustawieniach ??
Raczej nieOXYGEN THIEF napisał:a wyłączyłeś Wiadomości Panda w ustawieniach ??
Niestety nie znalazłem w ustawieniach Pandy opcji wyłaczania wiadomościOXYGEN THIEF napisał:a wyłączyłeś Wiadomości Panda w ustawieniach ??
przecież jest - Ustawienia - Wiadomości Pandamavio napisał:Niestety nie znalazłem w ustawieniach Pandy opcji wyłaczania wiadomościOXYGEN THIEF napisał:a wyłączyłeś Wiadomości Panda w ustawieniach ??
w ustawieniach pandy antywirus 2016 mam:OXYGEN THIEF napisał:przecież jest - Ustawienia - Wiadomości Pandamavio napisał:Niestety nie znalazłem w ustawieniach Pandy opcji wyłaczania wiadomościOXYGEN THIEF napisał:a wyłączyłeś Wiadomości Panda w ustawieniach ??
zabij mnie, ale suwak mam do dołu i ustawienia ogólne kończą się na raportachOXYGEN THIEF napisał:Kurcze bo normalnie zaraz jajo zniosę
czy teraz kumamy czaczysława ??
Czyli reklam można uniknąć poprzez odznaczenie wiadomości i zalogowanie się do panelu.4. Advertisements can be avoided by unchecking news and logging into your Panda account.
a widzisz, podałem maila i otrzymałem informację, że okres testowy rozpoczął sie, ale nie wchodziłem na pocztę, a trzeba było dokonać weryfikacji. Tylko dlaczego nie mam możliwości odznaczenia tych wiadomości? Reinstalowałem go i nadal nic nowego sie nie pojawiło.OXYGEN THIEF napisał:całkiem klawe,
a założyłeś u nich konto na stronie ?? bo jak wyczytałem właśnie
Czyli reklam można uniknąć poprzez odznaczenie wiadomości i zalogowanie się do panelu.4. Advertisements can be avoided by unchecking news and logging into your Panda account.
OXYGEN THIEF napisał:Kurcze bo normalnie zaraz jajo zniosę
no własnie , a ja nie mam tej opcji :irefulguma77 napisał:OXYGEN THIEF napisał:Kurcze bo normalnie zaraz jajo zniosę
ja mam ta obcje i nie zakladalem konta u misia
wlasnie dalem OFF