A
Anonymous
Kaspersky IS
jorn napisał:może chłopak lubi parzyć herbatę zanim mu się komp włączyktośtam napisał:Jak dobrze rozumiem, to do KIS dodałeś jeszcze EAM i Comodo...?wwd napisał:Dawniej Norton IS, od kilku lat tylko Kaspersky IS, teraz dodałem Emsisoft AM - bo był za darmo Próbowałem jeszcze Comodo ale za dużo problemów z nim miałem.
ludzie są rożni
Darmową Pandę lub z promocji jakąś ( promocje są aktywne) i do tego jakiś jak to nazwałeś uzupełniacz.zefirek83 napisał:No weźmy pod uwagę, że jednak nie chcę licencji na Emsisoft.. Co byście mi polecili? Mam Windows 10 64-bit
A mam też Malwarebytes Antimalware ale jako uzupełniacz.. Czyli co jakiś czas skanuje nim malware .
zefirek83 napisał:Teraz widzę promo na Eset multi deviceZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Jak sądzicie warto? Panda - hm jakoś nie jestem do niej przekonany ;/
Albo Bitdefendera? programy-z-promocji-freebies-f6/antywirus-dla-ciebie-zbior-promocji-av-is-t12937-1330.html tu jest promo
zefirek83 napisał:Jak sądzicie warto? Panda - hm jakoś nie jestem do niej przekonany ;/
Albo Bitdefendera?
Wybacz Hornet, ale zdaje się nie tylko tam...Hornet napisał:A o Bitdefenderze zapomnij...zaufaj mi...na dp.pl bardzo go polecają...a to mówi samo za siebie .
ORGANIZAT0R napisał:PODSUMOWANIE
Do produktów Bitdefendera od dawana byłem sceptycznie nastawiony. Dobrych kilka lat temu, kiedy na swoim starym komputerze chciałem zainstalować i przetestować jeden z produktów Bitdefendera(nie pamiętam jaka to była dokładnie wersja) już na samym początku wyskoczył mi komunikat o tym, że mój komp jest za słaby żeby udźwignąć ten soft. Od tamtego czasu a do teraz w ogóle nawet nie miałem na dysku żadnych produktów od Bitdefendera. W ostatnim czasie w różnych testach Bitdefender bardzo wysoko. Czytając opinie w Internecie na temat Bitdefender Internet Security 2016 spostrzegłem że niektórzy narzekają, że program znacząco ‘zmula’system. Ja podczas testowania tego programu nie zauważyłem znaczącego spowolnienia systemu, jedynie podczas uruchamiania systemu ładuje się on nieco dłużej, ale poza tym jest ok. Do zapewnienia bezpieczeństwa zwykłemu użytkownikowi BitDefender Internet Security 2016 w zupełności wystarczy. Program jest banalny w obsłudze, skuteczny i lekki. Odpowiadając na pytanie:
W praktyce również program sprawuje się świetnie i zasługuje na bardzo wysoką notęNa obrazku wygląda obiecująco, ale czy tak jest w rzeczywistości ?
Zeno bawisz się ze mną w gierki słowne ?Zeno napisał:Wybacz Hornet, ale zdaje się nie tylko tam...