Oprócz tego, że SpyShelter nie służy do usuwania złośliwego oprogramowania, to pewnie większość użytkowników stosuje się do zaleceń producenta:ichito napisał:Sporo widzę ma SpySheltera w zestawach...a skoro tak, to co dają Wam AV i to jeszcze jako real-time?
Czy SpyShelter może być używany jednocześnie z oprogramowaniem antywirusowym?
SpyShelter jest kompatybilny z większością dostępnych programów antywirusowych. Nasze oprogramowanie powstrzymuje ataki, których standardowe oprogramowanie zabezpieczające nie jest w stanie zablokować. Dla wzmocnienia ochrony, zainstaluj SpyShelter razem ze swoim antywirusem. SpyShelter ma bardzo niskie wymagania systemowe, przez co nie odczujesz negatywnego wpływu na prędkość działania systemu.
Kukając na testy AV to Windows Defender na dobre już się rozkręcił i trzyma dobry poziom więc taki zestaw jest ok, zawsze możesz dodać jakiś skanerek ala Zemana.Część. Mam pytanko.
Kończy mi się licka na emsi AV i zastanawiam się czy nie wystarczy do ochrony kompa z win10 kombinacja:
Spyshelter FW + windows defender.
W alternatywie mogę jeszcze wykombinować KIS + spyshelter ale to już trochę kobylasta opcja.