Zestaw ochronny: VIPRE Antivirus, Panda Cloud Antivirus, SpyShelter Premium Trial, FortKnox Personal Firewall, Ad Muncher, WOT, OpenDNS
Na żądanie: Malwarebytes' Anti-Malware, Hitman Pro
To co w podpisie.
Ale duuużo już innego gościło przed tym ...
Ostatnio tylko dodałem do Nisa SpySheltera Premium. Kapitalny programik i świetnie współpracuje z Nortonem.
Dużo bardziej mi się to podoba niż poprzedni mój "ochraniacz" Kis 2012. Niby jest lżejszy od 2011, ale to i tak dalej kobyła...
U mnie mala zmiana...z Visty przesiadlem sie na 7x64 a pozatym Comodo IS PRO + MBAM + Zemana
..a jak jestem zmuszony pogrzebac po niebezpiecznych stronkach to przelaczam sie na Ubuntu lub Minta..i mam spokoj
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.