Watchdog Anti-Malware 2 za darmo

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Elvis_JXL napisał:
90 dni dają, właśnie sprawdziłem.

Tych kluczyków na 90 dni, to można chyba namnożyć.

Watchdog był wspomniany w temacie Zemany, bo uznałem że zwykły klon nie zasługuje na osobny temat.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12731
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Klucz Watchdog Anti-Malware 2 aktywuje Zemanę AntiMalware na 380 dni :guma Sprawdzone :ok

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12731
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Już kiedyś podobna akcja była. Bylo promo na jakiś program (Chica coś tam chyba się zwał.... taki różowy interfejs miał) i klucz pasował do MBAMa. Z tym, że po 2-3 dniach wszystko anulowali bo ludzie zamiast program z promo instalowali MBAMa. Ciekawe jak tu się to potoczy :guma

A

Anonymous

al_arsen napisał:
Już kiedyś podobna akcja była. Bylo promo na jakiś program (Chica coś tam chyba się zwał.... taki różowy interfejs miał) i klucz pasował do MBAMa. Z tym, że po 2-3 dniach wszystko anulowali bo ludzie zamiast program z promo instalowali MBAMa. Ciekawe jak tu się to potoczy :guma
pamietam... ja osobiście bym nie kombinował bo program w zasadzie to to samo co Zemka a ryzyko utraty klucza istnieje...
ale to już jest w gestii forumowiczów którzy skorzystają z tego promo :guma

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
jorn napisał:
al_arsen napisał:
pamietam... ja osobiście bym nie kombinował bo program w zasadzie to to samo co Zemka a ryzyko utraty klucza istnieje...
Niby to samo, ale nie wiadomo jak często ten Watchdog dostaje aktualizacje bo Zemana to praktycznie co kilka dni jest jakaś nowa wersja.

A

Anonymous

Elvis_JXL napisał:
jorn napisał:
al_arsen napisał:
Niby to samo, ale nie wiadomo jak często ten Watchdog dostaje aktualizacje bo Zemana to praktycznie co kilka dni jest jakaś nowa wersja.
niby tak ( zemka Beta,) , ale myślę ze tu jest podobnie :ok
trzeba sprawdzić :friends

thorsten

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
28.12.2015.
watch dog zainstalowany wczoraj ( 27.12.15) na wersje nie zwróciłem uwagi.
dzis (28.12.15) ok. godz. 17 monit - dostepna nowa wersja watch dog. na zemanie tez tak macie ? ??

i jeszcze jedno. mam pytanie do osób, które korzystały bądź korzystaja z :
zemana anti-malware oraz watch dog ( last promo) i robiły full scan swych urzadzeń.
otóż , dowiedziawszy sie o promocji doga zdeinstalowałem zemanę rano ( 28.12.2015).nie, nie z checi zysku lecz z ciekawosci. wypisz wymaluj zemana.
scan czyniłem raczej nocami ( do snu wraz z grajacym radiem ). zemana nie wykrywał nic. prócz 3 FP , oczywiscie ( takie tam moje).
zainstalowany watch dog wprowadził niepokój w mój system. a mianowicie :
dnia 12.12.2015 został przeze pobrany niejaki ( promocyjny oczywiscie) ale nie instalowany i pozostawiony w folderze i nie tknięty ''''UAC-GRABBER'''.
po pełnym skanie watch dog wykazał to :

abylonsoft_CodeSign
Stan : Zeskanowano
Ścieżka dostępu : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\SystemCertificates\ROOT\Certificates\CC68F476D61874C54A99714B3FC72D48B9803103\Blob
MD5 : -
Wydawca : -
Rozmiar : -
Wersja : -
Zagrożenie : Podejrzany certyfikat główny
Działanie : Kwarantanna
......... i tego sa trzy szt. ( 3) rózne klucze a w nich tysiace numerów i liter ( szkoda strony na wklejanie ).
niepokoi certyfikat główny, zemana tego nie pokazała ( czyżby jednak rózne programy ?),moze ktos pobierał ''doga'' i miał wczesniej abylona grabera.
mam tez Pande AV lecz nic nie odkrywa.
ale certyfikat ??? moze ktos robił full scan ''dogiem 380 dni'' i cosik wykryło ??
panikować czy nie ? oto jest pytanie. :nea

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30877
Miasto
Trololololo
wyluzuj rajtuzy z tym cert. Zemana z nimi ma problemy.

virophage

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Pomorze
thorsten napisał:
28.12.2015.
watch dog zainstalowany wczoraj ( 27.12.15) na wersje nie zwróciłem uwagi.
dzis (28.12.15) ok. godz. 17 monit - dostepna nowa wersja watch dog. na zemanie tez tak macie ? ??

i jeszcze jedno. mam pytanie do osób, które korzystały bądź korzystaja z :
zemana anti-malware oraz watch dog ( last promo) i robiły full scan swych urzadzeń.
otóż , dowiedziawszy sie o promocji doga zdeinstalowałem zemanę rano ( 28.12.2015).nie, nie z checi zysku lecz z ciekawosci. wypisz wymaluj zemana.
scan czyniłem raczej nocami ( do snu wraz z grajacym radiem ). zemana nie wykrywał nic. prócz 3 FP , oczywiscie ( takie tam moje).
zainstalowany watch dog wprowadził niepokój w mój system. a mianowicie :
dnia 12.12.2015 został przeze pobrany niejaki ( promocyjny oczywiscie) ale nie instalowany i pozostawiony w folderze i nie tknięty ''''UAC-GRABBER'''.
po pełnym skanie watch dog wykazał to :

abylonsoft_CodeSign
Stan : Zeskanowano
Ścieżka dostępu : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\SystemCertificates\ROOT\Certificates\CC68F476D61874C54A99714B3FC72D48B9803103\Blob
MD5 : -
Wydawca : -
Rozmiar : -
Wersja : -
Zagrożenie : Podejrzany certyfikat główny
Działanie : Kwarantanna
......... i tego sa trzy szt. ( 3) rózne klucze a w nich tysiace numerów i liter ( szkoda strony na wklejanie ).
niepokoi certyfikat główny, zemana tego nie pokazała ( czyżby jednak rózne programy ?),moze ktos pobierał ''doga'' i miał wczesniej abylona grabera.
mam tez Pande AV lecz nic nie odkrywa.
ale certyfikat ??? moze ktos robił full scan ''dogiem 380 dni'' i cosik wykryło ??
panikować czy nie ? oto jest pytanie. :nea

Miałem przyjemność instalowania na szczęście na wirtualu "abylon SHREDDER" Skanowałem Zemana Anti-malware
Skan pokazał mi "Zagrożenie Podejrzany certyfikat główny i te 3 pliczki wiec wywaliłem ten dupilon :dziwak

A

Anonymous

Zainstalowałem właśnie ojcu-wypisz ,wymaluj zemka, wiec nie ma co kombinować z zamianami klucza

tommy504

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
memnon napisał:
jorn napisał:
memnon napisał:
Gdyby kogoś interesowała dożywotnia licencja na Zemana AntiMalware ( również w wersji portable ) to
ta promocja jest nadal aktualna , dzisiaj sprawdzałem :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
:gwizdek
z tego co wiem to rozdają klucze na 3 m-ce
no chyba ze coś się zmieniło
Pobierałem dzisiaj ..są dożywotnie ..chyba że wciskają kit

Wciskają kit, ten kod co dostaniesz to jest dla wszystkich taki sam i aktywuje betę albo final na 90dni.

Lifetime dawali od 30 stycznia 2015 jakoś przez miesiąc, może dwa.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30877
Miasto
Trololololo
przecież ten post na mostiwant jest ze stycznia 2015 :szydera

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Ech... Zdaje mi się, że tego softu nie powinno się update'ować. :eek: Chyba kliknąłem coś ze 2 tygodnie temu i o ile na początku miałem licencję na 380 dni, to dziś 0 dni. :facepalm Czy mój przypadek jest odosobniony? :scratch

Do góry