Webroot SecureAnywhere AntiVirus 2013 za darmo !

A

Anonymous

no to super nowina... kolejny ultralekki pakiecik i to z ogniomurkiem :ok

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
proszę o pomoc w konfiguracji tego programu; pozdr

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29461
Miasto
Trololololo
domyślnie jest dobrze ustawiony.

A

Anonymous

mavio napisał:
Mavio-zmień to : PC Security>Shields>Heuristics daj suwakiem we wszystkich zakładkach czyli : Local,USB,Internet,Network,CD/DVD,Offline na High.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Hornet napisał:
mavio napisał:
Mavio-zmień to : PC Security>Shields>Heuristics daj suwakiem we wszystkich zakładkach czyli : Local,USB,Internet,Network,CD/DVD,Offline na High.
czy chodzi o te suwaki,podaję ścieżkę : settings/advanced settings/heuristics
tam w każdej zakładce mam: advanced heuristic, age heuristic i popularity heuristic ,to które mam zmienić na high?

A

Anonymous

mavio napisał:
Hornet napisał:
mavio napisał:
czy chodzi o te suwaki,podaję ścieżkę : settings/advanced settings/heuristics
tam w każdej zakładce mam: advanced heuristic, age heuristic i popularity heuristic ,to które mam zmienić na high?
Mavio-jak sam sobie ładnie odpowiedziałeś na pytanie :ok. Tak we wszystkich advanced heuristic,age heuristic i popularity heuristic gdzie masz : Low albo Medium przestaw sobie na High.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Webroot SecureAnywhere Antivirus 2013 na 6 miesięcy (trial)
Link bezpośredni

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Po zainstalowaniu Webroota funkcja kopiuj i wklej nie działa oraz ctrl+c, ctrl+v również. Nie mogę np. pobierać filmów z yourtube, bo potem nie idzie wkleić adresu do softu którym pobieram filmy. Ręcznie, znak po znaku nie będę wpisywał. Po wyłączeniu Webroota jest ok. Można to jakoś naprawić? Czy trzeba zmienić antyvirusa?

Do mojego internetu z Play ten antyvirus jest idealny. Lekki, pobiera mało MB i bardzo skuteczny. Szkoda mi byłoby rezygnować z tego antyvirusa. Na szczęście już wszystko ok. Problem rozwiązany. Na forum Webrota jest rozwiązanie. Wystarczy w ustawieniach zezwolić na działanie. :piwko

rammaq

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
ard - oczywiście że można to naprawić. W ustawieniach Webroot wejdź w zakładkę Identity & Privacy i kliknij na "view/edit protected aplication. Wyświetli Ci się lista programów. Znajdź program do jakiego nie możesz wkleić czy tam skopiować tekstu czy tam linka i ustaw na allow. Problem z głowy.

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
@rammaq
Dzięki. Tak właśnie zrobiłem jak napisałeś. Wszystko pięknie działa. :piwko

Do góry