Webroot Spy Sweeper na pół roku za darmo

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Co wy z tymi arabami ?? 3 lata spędziłem na bliskim wschodzie i wiecie co ?? - być dobra arab i być kasura arab :p Arabi którzy tam zbyt dosłownie brali słowa księgi do siebie lub opacznie je interpretowali wysadzali autobusy lub w ciągu dnia mile zagadał a w nocy lub zwykle o 4 rano naparzał do "niewiernych" I po co to piszę ?? ?? :scratch

sebastian1988

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
remool napisał:
Co wy z tymi arabami ?? 3 lata spędziłem na bliskim wschodzie i wiecie co ?? - być dobra arab i być kasura arab :p Arabi którzy tam zbyt dosłownie brali słowa księgi do siebie lub opacznie je interpretowali wysadzali autobusy lub w ciągu dnia mile zagadał a w nocy lub zwykle o 4 rano naparzał do "niewiernych" I po co to piszę ?? ?? :scratch
Co rozumiesz pod słowem Arab? To trochę zbyt ogólne.

Wiara nie dzieli - raczej łączy. :wariat

A

Anonymous

Remool-masz jakąś wypaczoną opinię na temat Arabów-służyłeś na Wzgórzach Golan :szydera ?
Znam dużo obywateli Maroka i jakoś nikt mnie z nich nie "wysadzał " ani nie "naparzał"

Sebastian1988-chyba mnie opacznie zrozumiałeś :) pisząc-"paskudne" miałem na myśli wygląd miasta Leeds a nie grupę narodowościową czy wyznaniową.
Co do wiary to niestety od początku świata różne wiary dzielą a nie łączą ludzi

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
@sebastian1988
Co rozumiesz pod słowem Arab? To trochę zbyt ogólne.
Fakt trochę zbyt mocno uogólniłem Miałem raczej na myśli islamistów i extremistów a tymi nie zostają tylko arabowie lecz także obywatele innych nacji przechodząc na islam Z założenia islam to wiara pokoju ale sami widzimy jak niektórzy go interpretują Błędne interpretacje zdarzają się nie tylko w islmie ale także w każdej innej wierze

@Hornet
Remool-masz jakąś wypaczoną opinię na temat Arabów-służyłeś na Wzgórzach Golan :szydera ?
W UNDOFie nie służyłem ale w UNIFIL jakiś czas już tak Parę ładnych lat siedziałem w woju z czego 90% na BW to uwierz mi wiem o czym mówię Ty spotkałeś arabów w UK ja na ich własnym podwórku -nie było by ci do śmiechu :hi

Do góry