- Reakcje/Polubienia
- 1583
Re: Windows 10 Final -informacje, pytania, porady, odpowiedz
windows-f37/windows-10-final-informacje-pytania-porady-odpowiedzi-t24159-420.html#p169804
Sam będę się przesiadał z 7-mki Pro i choć mnie ostatnio MS rozczarował okresami wsparcia dla 10-tki (naiwnie na podstawie wcześniejszych niejasnych zapowiedzi, zakupu Nokii, produkcji Windows Surface, uwierzyłem że
pójdzie drogą Apple'a
), ale gdzieś te okresy wsparcia mam na względzie (głównie podstawowego). Nie jestem przy tym konsekwentny, gdyż poirytowany wciskaniem przez MS różnych g.... nie aktualizuję systemu od przynajmniej roku, a system ma się świetnie i nie wywala żadnych błędów.
Ale skoro testuję różne programy, to dlaczego mam się pozbawiać przyjemności (lub nie) testowania nowego systemu. Zrobię obraz 7-mki przed instalacją, aktywuję 10-tkę, zrobię jej obraz. Dam sobie trochę czasu na przyzwyczajenie się. Zobaczymy, który system ostatecznie zostanie. Poza wszystkim zżera mnie ciekawość, skoro przez parę lat nadziubałem coś koło 600 różnych programów, to chciałbym teraz po przejściu na 10-tkę zobaczyć te 600 kafelków.
Myślę, że oczywiście warto... a wcale nie jestem fanem 10-tki. Swoje wrażenia opisałem wcześniej:PiotrN72 napisał:Zwlekam z Win 10 do ostatniej chwili i ciągle się waham.
Na Dell Latitude E6420 obecnie użytkuję Win 8.1. Jak myślicie czy warto aktualizować do Win 10.
Lepsze bywa wrogiem gorszego mawiają. Czy jesteście zadowoleni z Win 10 czy może "szału nie ma"
windows-f37/windows-10-final-informacje-pytania-porady-odpowiedzi-t24159-420.html#p169804
Sam będę się przesiadał z 7-mki Pro i choć mnie ostatnio MS rozczarował okresami wsparcia dla 10-tki (naiwnie na podstawie wcześniejszych niejasnych zapowiedzi, zakupu Nokii, produkcji Windows Surface, uwierzyłem że
pójdzie drogą Apple'a

Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Ale skoro testuję różne programy, to dlaczego mam się pozbawiać przyjemności (lub nie) testowania nowego systemu. Zrobię obraz 7-mki przed instalacją, aktywuję 10-tkę, zrobię jej obraz. Dam sobie trochę czasu na przyzwyczajenie się. Zobaczymy, który system ostatecznie zostanie. Poza wszystkim zżera mnie ciekawość, skoro przez parę lat nadziubałem coś koło 600 różnych programów, to chciałbym teraz po przejściu na 10-tkę zobaczyć te 600 kafelków.