Jak mam to rozumieć? - czyli jak zaktualizuję do Win10 (mam Win 8.1 box) to nie będę mógł po jakimś czasie jak mi Win10 nie spasuje to nie będę mógł zrobić czystej instalki tego 8.1 bo klucz produktu się przypisze do Win10?al_arsen napisał:wcpicker
Nie. Jak przypiszesz swój klucz z Win7 do Win10 to ten klucz będzie już tylko pasował do "10". Trzeba wybrać - albo rybki albo akwarium.
Orion napisał:Jak mam to rozumieć? - czyli jak zaktualizuję do Win10 (mam Win 8.1 box) to nie będę mógł po jakimś czasie jak mi Win10 nie spasuje to nie będę mógł zrobić czystej instalki tego 8.1 bo klucz produktu się przypisze do Win10?al_arsen napisał:wcpicker
Nie. Jak przypiszesz swój klucz z Win7 do Win10 to ten klucz będzie już tylko pasował do "10". Trzeba wybrać - albo rybki albo akwarium.
Nic nie musisz podawać. Klucz się wpisuje tylko jeśli instalujesz z płyty albo pendrive.jorn napisał:Pytanko :-D
Czy po aktualizacji z win update musze ponownie podawać klucz czy lyka przypisany (w mym przypadku 7 demki)?

Czy po instalacji z płyty lub pendrive będzie trzeba podać ten sam klucz który mam teraz na win7 ?al_arsen napisał:Nic nie musisz podawać. Klucz się wpisuje tylko jeśli instalujesz z płyty albo pendrive.jorn napisał:Pytanko :-D
Czy po aktualizacji z win update musze ponownie podawać klucz czy lyka przypisany (w mym przypadku 7 demki)?
Tak.wcpicker napisał:Czy po instalacji z płyty lub pendrive będzie trzeba podać ten sam klucz który mam teraz na win7 ?al_arsen napisał:Nic nie musisz podawać. Klucz się wpisuje tylko jeśli instalujesz z płyty albo pendrive.jorn napisał:Pytanko :-D
To by sie zgadzalo z tym co czytałem wcześniejmaxel napisał:Instalowałem na dwóch komputerach najpierw upgrade a potem na czysto z pendriva jak przyjdzie wpisać klucz to klikamy pomiń na koniec po połączeniu z internetem system sam się aktywuje.
Klucz z win 7,8,8.1 nie pasuje do win 10
Tutaj też można przeczytać:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

daniel napisał:A jak zmienić kolor obramowania w tym windows 10? Otwierając przeglądarkę to obramowanie na górze jest szare nawet blade jak z lat 80 -tych hehe