Windows 8 Professional do wygrania

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Windows8LogonScreen1.jpg

Czy nie zastanowił Ciebie ten ekran logowania, a najbardziej logo systemu Windows 8, tak różne od nowego logo?
ImageProxy.ashx

A

Anonymous

Mnie coś tam troszkę śmierci oszustwem, ale udział wezmę, zobaczymy co z tego wyjdzie

EDIT:

Konkursu już nie ma, błąd 404 :co jest?

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Wg .tego co czytałem wcześniej ta witryna zdaje się być OK no i bezpieczna:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Po za tym oni często organizują konkursy, poleca ich Tipradar ,a oni są wrażliwi na bajery. :)

Technojourney.com jest w rankingu 24,540 na świecie (wśród 30 milionów domen), Niski ranking oznacza że ta strona ma dużą liczbę odwiedzających. Ta strona jest stosunkowo popularne wśród użytkowników w Indiach . To staje się 56,1% z Indii. Ten serwis jest szacunkowa wartość zł USD. Ta witryna ma dobrą PageRank (3/10) .

A

Anonymous

Nie posiadając tej cudownej naklejki, to równie dobrze można sobie zassać z TPB :szydera
Chyba że coś się zmieniło w 8 :papież

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Ola napisał:
Mnie coś tam troszkę śmierci oszustwem, ale udział wezmę, zobaczymy co z tego wyjdzie

EDIT:

Dziwne bo u mnie jest jak był :)

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Konkurs być może jest prawdziwy ale typowe ekrany logowania dla ósemki są daleko różne od przedstawionego. Ten z serwisu to jakaś bzdura...
Prawdziwe ekrany logowania ósemki wyglądają mniej więcej tak:
w8-cp-metro-login_screen_01.png
w8-cp-metro-login_screen_02.png

Ktoś, kto organizuje poważny konkurs nie powinien podpierać się screenami z podróbek, właściwie nawet nie podróbek tylko domysłów jak ma przyszły Windows wyglądać. Screeny pochodzą pewnie sprzed roku kiedy jeszcze domyślano się jak to wszystko ma wyglądać.

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Emmers napisał:
Konkurs być może jest prawdziwy ale typowe ekrany logowania dla ósemki są daleko różne od przedstawionego. Ten z serwisu to jakaś bzdura...
Prawdziwy czy fałszywy.To lepiej policz sobie prawdopodobieństwo wygranej/Same Indie +Australia z oceanią+pozostali/ Licki są tylko 4
Jak u Ciebie z teorią prawdopodobieństwa ?
Po za tym to jest wolny wybór.Jak mówią Czesi: Bytka albo nie bytka oto jest zapytka!! :ok

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Nie twierdziłem i nie twierdzę,że konkurs jest naciągany, Prawdopodobieństwo wygranej jest dla mnie mało istotne, nawet nie biorę w tym konkursie udziału, ponieważ gdy zechcę uaktualnić mój Windows XP lub Windows 7 (którego prawie nie używam) mogę kupić uaktualnienie już 26 października za 120 złotych. Podejrzewam, że i z tej promocji nie skorzystam i pozostanę przy swoim Windows XP ze względu na to, że mam za słaby sprzęt i żadnych możliwości finansowych żeby nabyć lepszy.
Pozdrawiam

A

Anonymous

vonz napisał:
Ola napisał:

EDIT:

Dziwne bo u mnie jest jak był :)

U mnie też jest już OK, ale wcześniej jak chciałam się zgłosić to pojawiał się błąd 404 :sarkazm

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Ola na końcu twego posta jest fajna uwaga:
Ktoś napisał posta, który Ci pomógł, a może zwyczajnie Ci się spodobał? Kliknij na ikonę kciuka i przyznaj pochwałę
Na blogu trochę się ,,zazieleniło,, i dobrze by było umieścić ją w jakimś widocznym miejscu .
No nie wiem np.pod regulaminem. /nie bardzo bo to są ogłoszenia, ale może/
Bo to j/w jest napisane tylko w tym temacie,a nie wszyscy są zinteresowani konkursem. I zniknie w czeluściach
bloga
:hi

Do góry