Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Technojourney.com jest w rankingu 24,540 na świecie (wśród 30 milionów domen), Niski ranking oznacza że ta strona ma dużą liczbę odwiedzających. Ta strona jest stosunkowo popularne wśród użytkowników w Indiach . To staje się 56,1% z Indii. Ten serwis jest szacunkowa wartość zł USD. Ta witryna ma dobrą PageRank (3/10) .
Ola napisał:Mnie coś tam troszkę śmierci oszustwem, ale udział wezmę, zobaczymy co z tego wyjdzie
EDIT:
Konkursu już nie ma, błąd 404![]()
Prawdziwy czy fałszywy.To lepiej policz sobie prawdopodobieństwo wygranej/Same Indie +Australia z oceanią+pozostali/ Licki są tylko 4Emmers napisał:Konkurs być może jest prawdziwy ale typowe ekrany logowania dla ósemki są daleko różne od przedstawionego. Ten z serwisu to jakaś bzdura...
vonz napisał:Ola napisał:Mnie coś tam troszkę śmierci oszustwem, ale udział wezmę, zobaczymy co z tego wyjdzie
EDIT:
Konkursu już nie ma, błąd 404![]()
Dziwne bo u mnie jest jak był![]()
Na blogu trochę się ,,zazieleniło,, i dobrze by było umieścić ją w jakimś widocznym miejscu .Ktoś napisał posta, który Ci pomógł, a może zwyczajnie Ci się spodobał? Kliknij na ikonę kciuka i przyznaj pochwałę
vonz napisał:Na blogu trochę się ,,zazieleniło,,
To jest w sygnaturce Oli, więc jest pod każdy postem Pani ModeratorBo to j/w jest napisane tylko w tym temacie,a nie wszyscy są zinteresowani konkursem. I zniknie w czeluściach
bloga