WinUtilities Pro za darmo !

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4429
Miasto
Polska
Dzięki Emm...

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Emmers napisał:
Sprawdziłem bardzo dokładnie i nic nie znalazłem. Instalka zawiera identyczne pliki jak instalka producenta. Tylko plik_WKERNEL.SYL jest dodany. Ani Eset, ani Panda ani Avast nie wykryły zagrożenia.

Przypuszczam, że to było spowodowane, jak już napisano, nierozpoznaną instalką, która wprowadzała dane do rejstru, w każdym razie ochrona proaktywna KISa pokazywała zagrożenie w momencie uruchomienia oraz w moemencie wpisu owych danych. Wykluczyłem z ochrony i tyle.

Virustotal nic nie wykrył.

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Komputer świat dwukrotnie dawał pełną wersję tego programu w ostatnim półroczu. Jeśli ktoś ma tam konto, oraz zarejestrowane numery, może mieć go w każdej chwili do dyspozycji. I exe i serial są tam, :wariat w strefie bonus.

Tommek131

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
Bielsk Podlaski
Po zainstalowaniu programu mamy już pełną wersję.
Dzisiejsza promocja na moim chomiku:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Co do ważności licencji w tym programie, to wystarczy edytować (data) wspomniany tu już w którymś komentarzu plik:

Przechodzi wtedy nawet z tymi starymi z GOTD, np. z http://programyzadarmo.net.pl/winutilit ... -darmo-2/#

Jeżeli chodzi o sam program, to jest to chyba jedyny który - u mnie - czyści w przeglądarce ikonki zakładek.
Zarówno Advanced SystemCare, jak i WiseCare365, Reg Organizer, jv16 PowerTools, Glary Utilities i kilka innych małych czyścików które sprawdzałem, tego nie robią.
Być może że coś tam w którymś przeoczyłem, jednak z tego co pamiętam to dawałem w opcjach tych programów na full i nic.

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Z góry przepraszam że piszę tak zaraz pod poprzednim...

Niestety, ta najnowsza wersja podobnie jak te wcześniej wymienione programy, nie usuwa u mnie tych ikonek w zakładkach.
Programu już jakiś czas nie używałem, więc nie wiem od której wersji tak to wygląda.
Zainstalowałem starą wersję 10.52 i ta czyści wszystko.
Może ktoś jeszcze używa tego programu i jest w stanie powiedzieć gdzie jest ta różnica pomiędzy 11.1 a 10.52, ja póki co jeżeli chodzi o opcje w samym programie tego nie widzę.

A

Anonymous

@ graf
Zainstalowałem przed chwilą. Usuwa ikonki.
Zainstalowałem wersję 10.61, na nią wrzuciłem tą ostatnią.

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
slawektor napisał:
(at) graf
Zainstalowałem przed chwilą. Usuwa ikonki.
Zainstalowałem wersję 10.61, na nią wrzuciłem tą ostatnią.

Dzięki za info. Po instalacji 11.1 jako nakładki na 10.52 wszystko działa.
W 10.52 są tylko trzy opcje jeżeli chodzi o czyszczenie historii przeglądarki Firefox. Są one oczywiście również w 11.1 a dodatkowo jeszcze cztery inne, tyle że po instalacji 11.1 na czysto nie działało to tak jak trzeba.
Mi to szczególnie w niczym nie przeszkadzało bo i tak w ostatnim czasie nawet nie używałem tego programu, natomiast spotkałem się na różnych forach z osobami, które szukając odpowiedniego tego typu programu dla siebie pytały właśnie o to czyszczenie ikonek w zakładkach. Ten program jako jedyny z wymienionych to robi.

A

Anonymous

Link do paczki promocyjnej został naprawiony. Program jest preaktywowany. W promocji znajduje się WinUtilities Edycja Profesjonalna Wersja 10.61. Można go zaktualizować do wersji 11.14.

Link do WinUtilities Pro 11.14:

Do góry