Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Spójrz powyżej na mój post z 14 grudnia 2013.wcpicker napisał:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Hmm. Acar może czas do okulisty.acar napisał:ale za co przepraszasz .. jak Twoja wstawka ma inny kod aktywacjiwcpicker napisał:Giveawayday wstawiłem linka a faktycznie przeczytałem w tym temacie tylko post powyżej, sorki.
giveawayday napisał:Za darmo WinX HD Video Converter Deluxe dla użytkowników strony download.hr. Trzeba założyć tam swoje konto. Promocja potrwa jeszcze 28 dni.
wcpicker napisał:
Z obu linków dojdziesz do tego, który jest podany w drodze na skróty. Zawsze można to sprawdzić.acar napisał:Owszem.. link do promocji ten sam .. ale w poście do którego raczyłeś odesłać jest podana droga na skróty a w nim zgoła odmienny kod a to by znaczyło, że binokle są mi jeszcze zbędne .. Miłego dnia
Może promo się skończyło. Ustaw w kompku zegar systemowy na 27 grudnia 2013 roku i wpisz serial.zeno06 napisał:Nie wiem, czy próbowaliście instalować ten soft, ale mi nie daje się aktywować. Klucz, który pobieram po kliknięciu get free code - kończący się na ...OYLX program odrzuca jako invalid code. Macie tak samo?
Może też być w przypadku tej promocji tak, że Dzi załatwił dodatkowy klucz od nich. Może na tamtym została osiągnięta jakaś liczba użytkowników, a może... zupełnie nie wiadomo co.Kod aktywacyjny jest inny niż w przypadku podanej tu informacji z dnia 14 Gru 2013 20:20 ponieważ to są różne promocje [...]
Datę przestawiasz po to, aby wprowadzić serial. Następnie wracasz do aktualnej daty i nie ma żadnego niebezpieczeństwa.graf napisał:Jak ktoś przestawi zegar systemowy będzie działać. Nie zawsze jednak to może być dobre dla innych zainstalowanych programów.
graf napisał:Żeby nie kombinować, proponuję skorzystać z promocji:
Kod: Zaznacz wszystko
Po kliknięciu na ten obrazek, Image mamy WinX HD Video Converter Deluxe Register Code: (gdzie ostanie trzy znaki to RPX) i link do promocyjnej wersji programu:
Kod: Zaznacz wszystko
Niestety nie zawsze tak fajnie to wygląda. Niektóre programy na to nie pozwalają i można dla jakiegoś mało istotnego konwerterka stracić dobry program lub narobić sobie w nim bałaganu.giveawayday napisał:Datę przestawiasz po to, aby wprowadzić serial. Następnie wracasz do aktualnej daty i nie ma żadnego niebezpieczeństwa.graf napisał:Jak ktoś przestawi zegar systemowy będzie działać. Nie zawsze jednak to może być dobre dla innych zainstalowanych programów.
Nie zaczepiłem Cię.giveawayday napisał:Graf !! Skoro mnie zaczepiłeś [...]
Nie bardzo wiem jakie pytanie. Może gdzieś czegoś nie czytałem.giveawayday napisał:tak już poza tematem, czy odpowiesz mi na pytanie, które zadałem Ci w zeszłym roku. Jestem ciekawy Twojej odpowiedzi.
A z którym programem miałeś problem?graf napisał:Niestety nie zawsze tak fajnie to wygląda. Niektóre programy na to nie pozwalają i można dla jakiegoś mało istotnego konwerterka stracić dobry program lub narobić sobie w nim bałaganu.
Poszukaj w tym temacie i na tej stronie:graf napisał:Nie bardzo wiem jakie pytanie. Może gdzieś czegoś nie czytałem.
Niektóre tematy omijam, lub zaglądam do nich tylko od czasu do czasu i to bardzo pobieżnie, dlatego wybacz jeśli to było coś istotnego.
Chyba że z jakiegoś innego konta pisałeś i dlatego nic nie kojarzę...
Osobiście miałem taki problem kilka lat temu. Nie pamiętam jednak jakiego(ch) to programu(ów) dotyczyło.giveawayday napisał:A z którym programem miałeś problem?
Prawdopodobnie porzuciłem ten temat.giveawayday napisał:Poszukaj w tym temacie i na tej stronie:
programy-z-promocji-freebies-f6/chmura-mail-ru-1-terabajt-za-darmo-i-na-zawsze-t16933-10.html?hilit=chmura#wrap