AudioVideo WinX HD Video Converter Deluxe za darmo

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Giveawayday wstawiłem linka a faktycznie przeczytałem w tym temacie tylko post powyżej, sorki.

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Oj tam oj tam przeprosić kogoś choćby i czasem bezpodstawnie nigdy nie zaszkodzi a wręcz przeciwnie czasem może dobrze odebrane. Poczytaj temat: Śmieszne filmy,zdjęcia itp tam gdyby nie dzieliła 2 forumowiczów odległość to pewnie by się pobili z powodu różnicy zdań :pala .

A

Anonymous

acar napisał:
wcpicker napisał:
Giveawayday wstawiłem linka a faktycznie przeczytałem w tym temacie tylko post powyżej, sorki.
ale za co przepraszasz .. jak Twoja wstawka ma inny kod aktywacji :dziwak
Hmm. Acar może czas do okulisty.
Pozdrawiam Wcpickera
giveawayday napisał:
Za darmo WinX HD Video Converter Deluxe dla użytkowników strony download.hr. Trzeba założyć tam swoje konto. Promocja potrwa jeszcze 28 dni.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
wcpicker napisał:

A

Anonymous

acar napisał:
Owszem.. link do promocji ten sam .. ale w poście do którego raczyłeś odesłać jest podana droga na skróty a w nim zgoła odmienny kod a to by znaczyło, że binokle są mi jeszcze zbędne .. Miłego dnia :england
Z obu linków dojdziesz do tego, który jest podany w drodze na skróty. Zawsze można to sprawdzić.
:hi

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Nie wiem, czy próbowaliście instalować ten soft, ale mi nie daje się aktywować. Klucz, który pobieram po kliknięciu get free code - kończący się na ...OYLX program odrzuca jako invalid code. Macie tak samo?

A

Anonymous

zeno06 napisał:
Nie wiem, czy próbowaliście instalować ten soft, ale mi nie daje się aktywować. Klucz, który pobieram po kliknięciu get free code - kończący się na ...OYLX program odrzuca jako invalid code. Macie tak samo?
Może promo się skończyło. Ustaw w kompku zegar systemowy na 27 grudnia 2013 roku i wpisz serial.

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Jak ktoś przestawi zegar systemowy będzie działać. Nie zawsze jednak to może być dobre dla innych zainstalowanych programów.

Żeby nie kombinować, proponuję skorzystać z promocji:

Po kliknięciu na ten obrazek,
code.png
mamy WinX HD Video Converter Deluxe Register Code: (gdzie ostanie trzy znaki to RPX) i link do promocyjnej wersji programu:

I wszystko działa tak jak trzeba.

Ed//
Kod aktywacyjny jest inny niż w przypadku podanej tu informacji z dnia 14 Gru 2013 20:20 ponieważ to są różne promocje, a że adres ten sam... tak bywa choćby w przypadku programów antywirusowych.
Zachowajcie sobie te adresy z różnych promocji, a zobaczycie że się powtarzają.

Ed 2//
Kod aktywacyjny jest inny niż w przypadku podanej tu informacji z dnia 14 Gru 2013 20:20 ponieważ to są różne promocje [...]
Może też być w przypadku tej promocji tak, że Dzi załatwił dodatkowy klucz od nich. Może na tamtym została osiągnięta jakaś liczba użytkowników, a może... zupełnie nie wiadomo co. :p
Ważne jest tylko to, że jak ktoś potrzebuje to działa i już. :)

A

Anonymous

graf napisał:
Jak ktoś przestawi zegar systemowy będzie działać. Nie zawsze jednak to może być dobre dla innych zainstalowanych programów.
Datę przestawiasz po to, aby wprowadzić serial. Następnie wracasz do aktualnej daty i nie ma żadnego niebezpieczeństwa. :dziwak

Graf !! Skoro mnie zaczepiłeś, tak już poza tematem, czy odpowiesz mi na pytanie, które zadałem Ci w zeszłym roku. Jestem ciekawy Twojej odpowiedzi.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
graf napisał:
Żeby nie kombinować, proponuję skorzystać z promocji:

Kod: Zaznacz wszystko

Po kliknięciu na ten obrazek, Image mamy WinX HD Video Converter Deluxe Register Code: (gdzie ostanie trzy znaki to RPX) i link do promocyjnej wersji programu:

Kod: Zaznacz wszystko

Dzięki Graf. Wszystko teraz działa jak trzeba. Z datą nie kombinowałem, wprowadziłem tylko ten kod spod linka i poszło jak po maśle. Przysiągłbym, że na tej samej stronie byłem już kilkukrotnie i po kliknięciu na obrazek "get free code" wyskakiwał mi zupełnie inny. Teraz było inaczej. Widać cuda się zdarzają lub wytłumaczenie jest jeszcze prostsze. W każdym razie dzięki. :hi

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
giveawayday napisał:
graf napisał:
Datę przestawiasz po to, aby wprowadzić serial. Następnie wracasz do aktualnej daty i nie ma żadnego niebezpieczeństwa. :dziwak
Niestety nie zawsze tak fajnie to wygląda. Niektóre programy na to nie pozwalają i można dla jakiegoś mało istotnego konwerterka stracić dobry program lub narobić sobie w nim bałaganu.

giveawayday napisał:
Graf !! Skoro mnie zaczepiłeś [...]
Nie zaczepiłem Cię. :eek:

giveawayday napisał:
tak już poza tematem, czy odpowiesz mi na pytanie, które zadałem Ci w zeszłym roku. Jestem ciekawy Twojej odpowiedzi.
Nie bardzo wiem jakie pytanie. :scratch Może gdzieś czegoś nie czytałem.
Niektóre tematy omijam, lub zaglądam do nich tylko od czasu do czasu i to bardzo pobieżnie, dlatego wybacz jeśli to było coś istotnego.
Chyba że z jakiegoś innego konta pisałeś i dlatego nic nie kojarzę...

A

Anonymous

graf napisał:
Niestety nie zawsze tak fajnie to wygląda. Niektóre programy na to nie pozwalają i można dla jakiegoś mało istotnego konwerterka stracić dobry program lub narobić sobie w nim bałaganu.
A z którym programem miałeś problem?

graf napisał:
Nie bardzo wiem jakie pytanie. :scratch Może gdzieś czegoś nie czytałem.
Niektóre tematy omijam, lub zaglądam do nich tylko od czasu do czasu i to bardzo pobieżnie, dlatego wybacz jeśli to było coś istotnego.
Chyba że z jakiegoś innego konta pisałeś i dlatego nic nie kojarzę...
Poszukaj w tym temacie i na tej stronie:
programy-z-promocji-freebies-f6/chmura-mail-ru-1-terabajt-za-darmo-i-na-zawsze-t16933-10.html?hilit=chmura#wrap

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
giveawayday napisał:
A z którym programem miałeś problem?
Osobiście miałem taki problem kilka lat temu. Nie pamiętam jednak jakiego(ch) to programu(ów) dotyczyło.
Wiem tylko, że potem byłem zły na siebie.
Natomiast innym zdarza się to nadal (Solid Edge, Lightworks...)
Jak ktoś używa komputera do prostych rzeczy, to mu wszystko jedno. Do istotnych zastosowań komputer powinien być wydzielony i tyle. Nie zawsze jednak tak jest.
Jak ktoś chce się bawić w przestawianie daty, niech to robi, absolutnie nie zabraniam. Sugeruję tylko, że potem bywa różnie.

giveawayday napisał:
Prawdopodobnie porzuciłem ten temat.
Proszę tylko o wyrozumiałość. :)
W końcu przecież to Forum Programy za Darmo. I niech tak zostanie. :)

Ed//
Mam teraz poważniejszy problem niż jakieś daty czy WNP...
Zrobiłem zakupy przez internet. Zapłaciłem... i ani kasy ani zakupów. :p

Do góry