ArekS
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 0
Osobiście wolę trzymać się jak najdalej od instalek na gotd; tym bardziej, że właścicielami tej stronki są krajanie Putina. 
Dlatego poniuchałem trochę i proszę - oto link do instalatora wersji oferowanej w tej promocji, bezpośredni, tzn. wprost ze strony WinX:
A ponieważ sama strona aktywacji też nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia - próbuje nam usilnie wcisnąć przy okazji jakiś "player" (konkretnie: 5KPlayer), przeto przekazuję także kod aktywacyjny:
Czas na aktywację: do 15 czerwca.
Uwaga - ważne, żeby nie pozwolić programowi na aktualizację, bo licencja giveaway nie zezwala na to i po aktualizacji rejestracja przestaje obowiązywać (będziemy mieć trial):
Dlatego poniuchałem trochę i proszę - oto link do instalatora wersji oferowanej w tej promocji, bezpośredni, tzn. wprost ze strony WinX:
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Uwaga - ważne, żeby nie pozwolić programowi na aktualizację, bo licencja giveaway nie zezwala na to i po aktualizacji rejestracja przestaje obowiązywać (będziemy mieć trial):
FYI, the software is built with an auto “Check for update” wizard. Clicking “OK” will direct you to an update page. But the software will not update itself. You may also click “Cancel” to close the window.