Wise Care 365 Pro za darmo !

wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
Tak na próbę ściągnąłem z Dobre Pr. wersję: Wise Care 365 2.16.167, zainstalowalo sie bez problemu z tym ze tak jest to wersja free czyli taka jaka mi się zrobiła po aktualizacji poprzedniej wersji (pro)

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
OXYGEN THIEF napisał:
Wrzucę za czas jakiś i wyślę na PW

A jednak bzdury napisałem. Instalka się aktualizuje, a wypakowane pliki z exe niestety nie. Musze to zbadać.
Tak więc dzięki. Czegoś się znowu nauczyłem.
:england
wojwojtek napisał:
Tak na próbę ściągnąłem z Dobre Pr. wersję: Wise Care 365 2.16.167, zainstalowalo sie bez problemu z tym ze tak jest to wersja free czyli taka jaka mi się zrobiła po aktualizacji poprzedniej wersji (pro)

Wysłałem Ci na PW co i jak...Daj znać czy pomogło.

A

Anonymous

Można spróbować inaczej. Zainstalować aktualną promocję. W rejestrze (HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WiseCleaner) odnaleźć pliki rejestracyjne. Skopiować je. Ściągnąć wersję Free i wprowadzić wcześniej uzyskane dane.

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
giveawayday napisał:
Można spróbować inaczej. Zainstalować aktualną promocję. W rejestrze (HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WiseCleaner) odnaleźć pliki rejestracyjne. Skopiować je. Ściągnąć wersję Free i wprowadzić wcześniej uzyskane dane.

giveawayday , to nie jest kompletny klucz rejestru.

Wchodzimy do rejestru :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A

Anonymous

Potwierdzam, to nie był pełny klucz rejestru. Nie miałem czasu na dokładne podanie danych. Użyłem po prostu skrótu myślowego. Jeśli ktoś miał do czynienia z rejestrem, to wie o co mi chodziło. Tylko przedstawiłem pomysł.

Pozdrawiam

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30883
Miasto
Trololololo
a czy ktoś kukał lukal czy tymi danymi wyciągniętymi z rejestru można zarejestrować instalatorex ze strony producenta ??

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Ja też sprawdzałem, po zainstalowaniu instalki z dobrych programów ,po wprowadzeniu wyeksportowanego klucza do rejestru mam wersję 2.16.167 Pro

Do góry