Wojna w Ukrainie

Nitrogene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2106
Jak można sprawdzić, czy świeże konto szczujące na uchodźców to ruski trol? Skorzystać z przypomnienia hasła na adres mailowy...

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Jak można sprawdzić, czy świeże konto szczujące na uchodźców to ruski trol? Skorzystać z przypomnienia hasła na adres mailowy...

Takich fejkowych kont ...coś tam... "Policja" jest więcej, np.

0.jpg

Nitrogene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2106
Takich fejkowych kont ...coś tam... "Policja" jest więcej, np.

Takie konta zakładają masowo i są ich tysiące. :-(
W „czynie społecznym” wspomagają ich foliarze, antyszczepy i inne onuce.

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
199
Takie konta zakładają masowo i są ich tysiące. :-(
W „czynie społecznym” wspomagają ich foliarze, antyszczepy i inne onuce.
Wystarczy iść śladem pieniędzy, żeby wytropić mocodawców. Pewnie klasycznie "sprzedają pamiątkowe medaliki" i z tych 30001aluminiowych blaszek na sznurkach nagle uzbierali 30 milionów... Wpłaty poniżej poziomu raportowania w bankach. I pewnie bronią "tradycyjnych wartości" na spółkę z Komovem czy Małofiejewem. A później już tylko "współpracują", organizując "szkolenia" czy "konferencje", "doradzają"...

S

spamtrash

I spoko, mają własną technologię, nieraz taką, o jakiej inni mogą pomarzyć.
To ja tylko wrzuce TRZY rzeczy.
Dotycza, i tu chyba nie bedziemy sie spierac, unikalnej na skale swiatowa technologii rosyjskiej.

1. Cyberbezpieczenstwo. Tak, wystarcza dla domowego usera. Natomiast jesli spojrzymy na implementacje zabezpieczen przedsiebiorstw przeciw tergetowanemu atakowii to mozemy tylko podziwiac unikalna rosyjska technologie:
FNOH7bKXoAECCdC

2. Militaria moze gdzie rosjanie znow odkrywaja ameryke i stosuja technologie unikalne na skale swiatowa (i tu znow oddam glos fachowcom, bo musze przyznac ze kudy mi do bycia znawca wojskowych technologii stealth. Ja moge tylko wspomniec ze krazyly plotki ze rosyjskie okrety i samoloty stealth staja sie niewidzialne jak tylko zamknie sie oczy):

3. Lotnictwo. Tez nie jestem ekspertem ale unikalna rosyjska technologia oczywiscie wybija sie na swiatowa czolowke: zachodnie kompozyty, zachodnie silniki, zachodnia awionika, ale rosyjskie serce i dusza, dlatego (podobno) lata tylko po pijaku:

Jednakze zgadzam sie z Toba ze rosjanie maja pewne rzeczy unikalne: zaden cywilizowany narod (poza niemcami) nie rozj... miasta z cywilai w srodku tak jak zostalo rzowalone Aleppo czy Charkow. ZADEN narod nie zaminowal i nie ostrzeliwal ustalonych "bezpiecznych" drog ewakuacji. Zaden w trakcie "kampanii" nie zabil wiecej cywilow niz wojskowych strony przeciwnej.

Tak wiec: nie pozostaje mi zgodzic sie z Toba: rosjanie sa unikalni na skale swiatowa. To mordercy, zabojcy, wiarolomcy i hipokryci. Jesli chodzi o produkty ZACHODNIE ktorych nie szczedzilbym po tych kilku dniach Ukrainy, to optowalbym zeby natychmiast zniesc sankcje na rosje na produkty ropopochodne ze szczegolnym uwzglednieniem napalmu dostarczanego droga powietrzna.

ZANIM przejawiajacy jeszcze wieksza kulture niz onuce najemnicy syryjscy pojawia sie na Ukrainie. Ci dopiero za przyzwoleniem rasputina beda palic grabic gwalcic i mordowac. Moze nawet na skale wieksza niz ruskie na terenach wyzwalanych w latach 1944-52?

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
199
Tak się zastanawiam, czy nie nazywasz się jakimowicz... Bo jakoś wybiórczą masz optykę. Na szybko, bo z tronu: Faludża, ostrzał. W Iraku 665 tysięcy cywili w latach 2003 - 2006, za informacjami "Lancet".

Ostatnia edycja:
S

spamtrash

Tak się zastanawiam, czy nie nazywasz się jakimowicz... Bo jakoś wybiórczą masz optykę. Na szybko, bo z tronu: Faludża, ostrzał. W Iraku 665 tysięcy cywili w latach 2003 - 2006, za informacjami "Lancet".
Faludza, nom, przyznaje Ci 1000% racji. Polscy i Ukrainscy zolnierze zabili pierdyliard cywili.
Mam propozycje... choc nie wiem czy powinienem Ci dostarczac argumentow:
Omow jak to co robia rosjanie jest nieznaczace wobec tego ze wojska Imperium pod wodza Dartha Vadera rozdupcylo Alderaan, tak?

S

spamtrash

panna putain przyznaje ze zakonczyl rozmowy o ukrainskich granicach i ze krym jest ukrainski:

ot, klamczuszek maluni

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30001
Miasto
Trololololo
(Reuters) London Bullion Market Association (LBMA) ogłosiło zawieszenie akredytacji sześciu rosyjskich rafinerii metali szlachetnych. Oznacza to, że nie będą one mogły sprzedawać złota i srebra na największym rynku świata.
W Moskwie policja ściga szóstoklasistę, bo zapytał o wojnę w Ukrainie

Ostatnia edycja:
S

spamtrash

Tlumaczenie dosc swobodne, przyznaje, zachowany klimat wypowiedzi: jesli mija 12 dzien kiedy powstrzymujemy druga armie swiata, to ktora armia swiata jestesmy?

• Lubię to
Reactions: MLJ
Do góry