Wojna w Ukrainie

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
@Quń może nie wyraziłem się jasno. Mam na myśli to że jak bandyci napadną na mój kraj to ja (napadnięty) w dupie będę miał wszystkie zasady i zrobię wszystko żeby najeźdźców mówiąc delikatnie zneutralizować. Ja napadnięty nie będę miał żadnych zasad i hamulców w stosunku do najeźdźców. Napadający mój kraj niema żadnych praw, będę ich zabijał bez mrugnięcia okiem. Przyjdą to będą ginąć, szkoda tylko bo na takim głównie to chyba nic nie wyrośnie.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4455
Miasto
Polska
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

nie wiem, co jest w środku... nie, żebym nie miał 18 lat (na tym forum jestem już 12), ale chyba nie jestem tak dorosły, żeby oglądać takie okrucieństwa... :złosć

trudno się zresztą mocno dziwić, skoro już nawet małe ruskie dzieci łykają propagandę począwszy od szkoły skończywszy na domie...

S

spamtrash

Pomysl z kastrowaniem oraz wywlekaniem jelit przez gebe wydaje mi sie byc urzekajacy z uwagi na tresc rozmowy:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30529
Miasto
Trololololo
lokalne gangusy, którzy wymuszali haracze od lokalnych przedsiębiorców pod pozorem zbierania na pomoc dla walczacych. Dodatkowo grozili dowódcy obrony gdy uniemożliwił im przewiezienie broni i amunicji przez lokalny punkt kontrolny no i na końcu skopali w trzech żołnierza w sklepie.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30529
Miasto
Trololololo
W ukraińskim mieście Smiła w obwodzie czerkaskim, w cerkwi, która jest pod patriarchatem moskiewskim, pop nie zgodził się na modlitwę za ukraińskich żołnierzy, o co prosili wierni będący na nabożeństwie. Zamiast tego duchowny kazał im się modlić za Putina. Wtedy wierni nie wytrzymali i siłą wyrzucili duchownego ze świątyni, żegnając go wyzwiskami.

S

spamtrash

W bialoruskim miescie niewinnie zablakani na Ukrainie ruscy soldaci otrzepuja buty z blota a raczki z tego co im sie przykleilo w Ukrainskich domach i... wysylaja kochajacym malzonkom to co zdarli ze zgwalconych i zabitych cial ofiar, telewizory, miksery i inne takie.
Taaa... jakby to ujac... ot, nie poszlo.
Raz ze ich dane lataja gdzie

Pytanie czy dane te sa prwdziwe? Jakby to ujac: oczywiscie ze kuwa sa, inaczej bym nie wrzucal, tak?
Przyklad:

(a bom zapomnial: powyzszy kacapski link dziala tylko z kacapskiego IP).

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30529
Miasto
Trololololo
Rozmowa ruskiego z kolegą

Rozmowa ruskiego z matką

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
199
@Quń może nie wyraziłem się jasno. Mam na myśli to że jak bandyci napadną na mój kraj to ja (napadnięty) w dupie będę miał wszystkie zasady i zrobię wszystko żeby najeźdźców mówiąc delikatnie zneutralizować. Ja napadnięty nie będę miał żadnych zasad i hamulców w stosunku do najeźdźców. Napadający mój kraj niema żadnych praw, będę ich zabijał bez mrugnięcia okiem. Przyjdą to będą ginąć, szkoda tylko bo na takim głównie to chyba nic nie wyrośnie.
Nadal nie widzisz różnicy... Ja też bym się bronił wszystkimi dostępnymi środkami i metodami. Ale POTEM, jeśli bym wygrał i pokonał - jakoś nie widzę siebie w roli kata, znęcającego się w sumie już z zemsty i dla zabawy nad pokonanym jeńcem. Tak robili talibowie w Afganie z ruskimi - dla zabawy rozcinali "powłoki brzuszne", zaczepiali pęk jelit o kołek i ciągnęli jeńca, aż się "rozwinął".
Jakoś się też nie widzę w roli kata z Ostaszkowowa czy Starobielska - który bez mrugnięcia zabijał polskich jeńców.
A tutaj, jak widać - pełna pochwała takich "zabaw". Bo to ruscy przecież. A ruscy, jak nas przekonują media, są brudni, prymitywni, nie mają toalet w domach, rabują co się da (bo przecież Ukraińcy nie szabrują i nie kradną - tylko kilka razy były migawki z owiniętymi folią szabrownikami - których udało się złapać), są wystraszeni, strzelają do cywili (którzy wcale nie rezygnują z "bycia cywilami" rzucając koktajle Mołotowa czy częstując zatrutymi pasztecikami czy chlebem - NA MARGINESIE - jeden z ruskich żołnierzy napisał, że w Buczu "pokojowo" nastawieni cywile zawiązywali sobie na ramieniu biały bandaż, żeby "dać znać" ruskim, że są niegroźni, i że najprawdopodobniej ukraińcy po wkroczeniu do Bucza "nie zrozumieli" tego symbolu i zaczęli do nich strzelać jak do "marauderów" ruskich - szabrowników, to może byc i pewnie jest fejk - ale tego wpisu nikt nigdzie nie ujawnił czy nie skomentował), odnoszą same klęski (nie licząc wczorajszego poddania się 260 żołnierzy ukraińskich w Mariupolu - być może także fejk), tchórzliwie giną w wymyślnych ukraińskich zasadzkach ( a Ukraińcy bohatersko giną za ojczyznę, chociaż później okazują się żywi, ale w niewoli), płacą najemnikom (ukraiński korpus cudzoziemski robi wszystko charytatywnie, na własny koszt wyposażając się i zbrojąc), ich wódz Putin jest chory/szalony/okłamywany przez chciwych oligarchów/mordercą... I to wszystko można zobaczyć na tylko jednym polskim portalu. Nie licząc stada memów pokroju - no nie wiem - "zły Jude w Reichu kradnie, zabija chrześcijańskie aryjskie dziecię dla zabawy". Nie licząc "papież się zbłaźnił bo nie potępił". Bo ruski sportowiec z flagą rosyjską prowokuje, ale ukraiński sportowiec z
flagą ukraińską to już wyraża poparcie. Plus każdy domagający się PRAWDY czy RZETELNEJ informacji - to ruska onuca, prowokator, chce zabijać Ukraińców. Tylko, jak napisałem, Polska nie jest w stanie wojny. A takiej propagandy nie ma nawet w Ukrainie. Tam jest chłodno, rzeczowo, może z przesadą co do strat ruskich czy własnej walki, z pominięciem porażek - ale bez "polskawych drgawek, bo to ruskie putlera, pozabijać ich wszystkich, poćwiartować i rzucić psom, bo na tym głównie nic nie wyrośnie". Tam się nie szykuje Polaczków do wojny. Tam się walczy. U nas memami, muralami, w sieci. No nie wiem, czym to się różni od malowania kredą po asfalcie we Francji...

Ostatnia edycja:
S

spamtrash

Nadal nie widzisz różnicy... Ja też bym się bronił wszystkimi dostępnymi środkami i metodami......

Tam się nie szykuje Polaczków do wojny. Tam się walczy. U nas memami, muralami, w sieci. No nie wiem, czym to się różni od malowania kredą po asfalcie we Francji...
Tak z ciekawosci zapytam: kiedy ostatni raz brales udzial w zajeciach Obrony Terytorialnej/kiedy ostatni raz byles na strzelnicy by poprawic swoje niewatpliwie celne oko?
Czy chociazby odkurzyles swoj dyplom z wyjazdu z Palkiewiczem na Borneo?

Odnosnie tego:
"Ale POTEM, jeśli bym wygrał i pokonał - jakoś nie widzę siebie w roli kata, znęcającego się w sumie już z zemsty i dla zabawy nad pokonanym jeńcem. "
to jasne jak slonce ze jesli rosjanie zabiliby Ci ojca, zgwalcili matke/zone/siostre/corke (przy czym dwie ostatnie zostaleyby znalezione z poderznietymi gardlami) to zachowywalbys sie DOKLADNIE tak jak napisales. Wierze w to BARDZO gleboko.
Moze jeszcze dalbys im ich nudeski na droge zeby mieli przyjemniejsze wspomnienia, kto wie?

Do góry