Wojna w Ukrainie

S

spamtrash

Oto akmeizm (tu; szczyt, wyższy stopień czegoś) jurodiwyjowskiej hołoty stanowiącej dzisiaj średnią wypadkową Rosji.

Pozwole sobie sie nie zgodzic.
IMHO srednia ruskiego okupanta wyznacza ten material:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Chcialbym podkreslic ze nie podaje danych osobowych ani video ktore lata w sieci bo sa nawet jak dla mnie zbyt oblesne. Gwalcenie noworodkow to jednak nie...
Co wiecej:
- w sieci ujawniono JEDNEGO.
- na zamknietych grupach na jednego ujawnionego bedzie 500-1000 nie ujawnionych
- na kazdego nie ujawnionego bedzie z 200-300 takich ktorych instynkt samozachowawczy powstrzymal przed publikacjami

Wniosek: sredni ruski zolnierz gwalci noworodki tym co ma pod reka ale nie przechwala sie w sieci. Efekty widac na ulicach Buczy, Irpienia.

Jak dla mnie istnienie czegos takiego jak Anna Karanina, Zbrodnia i kara i podobne to czysty zywy dowod ze zwyrol walacy glowa torturowanej osoby w maszyne do pisania jest w stanie napisac cos co na pierwszy rzut oka wyglada z sensem.
Ot, jak zmienia sie spojrzenie na kulture narodowa pod wplywem zachowania. To moze dosc subiektywne ale predzej jestem w stanie czytac Goethego... moze dlatego ze o zachowaniu niemcow wiedzialem zanim zaczalem czytac... a moze dlatego ze przekaz nie byl "na zywo"?

pstrykoff

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
880
Pozwole sobie sie nie zgodzic.
IMHO srednia ruskiego okupanta wyznacza ten material:
No tak, niestety tak to wygląda. To jest właśnie to, o czym napisałem. Szczyty szaleństwa ruskiego społeczeństwa. Jurodiwyj w tamtejszej kulturze, to ktoś szalony, zarazem nieruszalny, bo będący zarazem traktowany jako święty w fazie pokuty... itd. To tak oględnie.

Ostatnia edycja:
S

spamtrash

To polece w moim stylu: uwazam ze pan janusz onuca korwin putas mikke to 100 rocentowy sojuznik zarowno putlera, lagrowa jaki solowiowa (z tym ostatnim zreszta zgadza sie w pogladach).
Jest to ruski agent i uwazam ze gdyby bylby to sposob do wyekspediowania tego szpiona do jego kraju marzen to zmiana konstytucji - to jestem ZA (Zeby wprowadzic zapis, w przykladowym brzmieniu: Art pierdyliard osiem: osoba ktora w telewizji publicznej wrogiego kraju identyfikuje sie z pogladami wroga, chwali jego polityke i twierdzi nieprzymuszona ze jest tego kraju sojusznikiem posiada prawo do natychmiastoweego biczowania na Rynku przez okres co najmniej 48 godzin przez losowo wybranych ochtnikow, spakowania tobolka o wadze nie wiekszej niz waga jego/jej mozgu oraz opuszczenia kraju w ciagu maksymalnie 12 godzin, tj czasu po jakiego uplywie wygasna jego/jej prawa czlowieka na terenie Rzeczypospolitej).

Z NAJWYZSZA radoscia przyjme pozew o znieslawienie od kacapskiego troloszpiona, jesli zdecyduje sie mnie pozwac. Jednoczesnie chcialbym niniejszym ulatwic niepelnosprytnemu umyslowo metode jakiej uzyje podczas potencjalnej obrony:
WIEDZ PAJACU ZE W SIECI NIC NIE GINIE.
A bardziej precyzyjnie, uzyje tego:

Powodzenia zycze, towarzyszu korwin (swoja droga sadzac na podstawie % zgodnosci genetycznej uwazam ze jkm to nieslubny syn dzierzynskiego i berii, ale nie mam probki wiec moge sie mylic i ojciec byl kims innym?).

S

spamtrash

Obawiam sie ze przemysl ukrainy moze byc "temacikiem" kacapskiej armii... tak wpsomne z zamierzczlych casow kiedy pracowalem dla enron construction and costam.
W nowej sarzynie produkowano silikowny budowlane.
Jak to je...o to 400 osob bylo rannych.

nom, nie trzeba atomowki. Trzeba zabezpieczyc:
azoty
tarnow
i inne podobne

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12556
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Oprawa kibiców Legii podczas meczu z Lechem. Ten ktoś w koszulce Spartaka Moskwa, z którym sympatyzuje drużyna Lecha:

FP7dVEIX0AMkLe3

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30528
Miasto
Trololololo
Podobno 13-kilometrowy konwój wojsk rosyjskich w pobliżu Charkowa został już zniszczony.

Do góry