S
spamtrash
Oto akmeizm (tu; szczyt, wyższy stopień czegoś) jurodiwyjowskiej hołoty stanowiącej dzisiaj średnią wypadkową Rosji.
Pozwole sobie sie nie zgodzic.
IMHO srednia ruskiego okupanta wyznacza ten material:
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Chcialbym podkreslic ze nie podaje danych osobowych ani video ktore lata w sieci bo sa nawet jak dla mnie zbyt oblesne. Gwalcenie noworodkow to jednak nie...
Co wiecej:
- w sieci ujawniono JEDNEGO.
- na zamknietych grupach na jednego ujawnionego bedzie 500-1000 nie ujawnionych
- na kazdego nie ujawnionego bedzie z 200-300 takich ktorych instynkt samozachowawczy powstrzymal przed publikacjami
Wniosek: sredni ruski zolnierz gwalci noworodki tym co ma pod reka ale nie przechwala sie w sieci. Efekty widac na ulicach Buczy, Irpienia.
Jak dla mnie istnienie czegos takiego jak Anna Karanina, Zbrodnia i kara i podobne to czysty zywy dowod ze zwyrol walacy glowa torturowanej osoby w maszyne do pisania jest w stanie napisac cos co na pierwszy rzut oka wyglada z sensem.
Ot, jak zmienia sie spojrzenie na kulture narodowa pod wplywem zachowania. To moze dosc subiektywne ale predzej jestem w stanie czytac Goethego... moze dlatego ze o zachowaniu niemcow wiedzialem zanim zaczalem czytac... a moze dlatego ze przekaz nie byl "na zywo"?