Wojna w Ukrainie

S

spamtrash

Nikt nie bombarduje Kijowa.
to tylko dorzuce ze ruskie WIEDZA i POPIERAJA zarowno zabijanie cywili (kupa cywilnych trupow w lesie z workami na glowie, dzieci nie dzieci co by bylo napisane walic, strzelam), jak i gwalty (tylko ty tam nie szalej za bardzo z gwaltami) oraz grabieze (znalezlismy dom, bedze zloto, mam blender za 500 - o, to to ja chce).
I NIE mowie tu o zolnierzach... hmm... nie wiem, grabiezcach raczej, ale o ich rodzinach w kraju.

Podstawowy rosyjski wymagany. putain nie jest JEDYNYM zbrodniarzem wojennym. Jest nim zarowno kazdy kacap bioracy udzial w agresji jak i czlokowie jego rodziny.

JA jestem LENIWY. ale inni nie wiec macie ngielska transkrypcje niektorych kawalkow.
FOJvmTkXsAAuASx

FOJv1XfXEAkcYQv

FOKFYhBXIAA6Bqv

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56076

W skrócie:

Jak przypomina Vatican News, Matka Boska podczas objawienia w dniu 13 lipca 1917 roku w Fatimie miała prosić o poświęcenie Rosji Jej Niepokalanemu Sercu.
Przyszła chwila, w której Bóg wzywa Ojca Świętego, aby wspólnie z biskupami całego świata poświęcił Rosję Memu Niepokalanemu Sercu. Bóg obiecuje uratować ją za pomocą tego środka.
7 lipca 1952 r. w liście apostolskim Sacro vergente anno Pius XII poświęcił narody Rosji Niepokalanemu Sercu Maryi.

Niestety ten akt poświęcenia Rosji Niepokalanemu sercu Maryi był niekompletny, ponieważ Pius XII nie zwrócił się do biskupów całego świata, aby również w nim uczestniczyli.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

pstrykoff

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
880
Jak mieliśmy Ukrainę podzielić z putinem

"Plan Orbana.
To tylko krótko, bo ze względu na cenzurę tutaj, gdzie sami administratorzy wrzucając kłamliwe treści wychodzące z czeluści opozycyjnej propagandy jednocześnie uniemożliwiają merytoryczną polemikę z tą propagandą. Jakie to symptomatyczne dla pewnych środowisk.
Także odpowiadam tobie i tym co tu cenzurują zdaniem jakim zwrócili się obrońcy Wyspy Węży do ruskiego statku.... (każdy wie jak to brzmiało)

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12586
Miasto
Somewhere over the rainbow.
To tylko krótko, bo ze względu na cenzurę tutaj, gdzie sami administratorzy wrzucając kłamliwe treści wychodzące z czeluści opozycyjnej propagandy jednocześnie uniemożliwiają merytoryczną polemikę z tą propagandą. Jakie to symptomatyczne dla pewnych środowisk.
Także odpowiadam tobie i tym co tu cenzurują zdaniem jakim zwrócili się obrońcy Wyspy Węży do ruskiego statku.... (każdy wie jak to brzmiało)

Jedni nazwą to cenzurą a inni regulaminem forum. Przeczytaj i się do niego stosuj bo nie przeczytałeś.
Miejsc do dyskusji na temat wyższości dżumy nad cholerą w sieci jest wiele.

pstrykoff

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
880
Jedni nazwą to cenzurą a inni regulaminem forum. Przeczytaj i się do niego stosuj bo nie przeczytałeś.
Miejsc do dyskusji na temat wyższości dżumy nad cholerą w sieci jest wiele.
Jedni pewne rzeczy nazwą wojną, a inni pokojową interwencją. Ja nazwę to wojną, tak jak tę sytuację nazywam cenzurą. Trzeba szanować wagę słów i to, co się do kogoś mówi. Gdyż w takim razie jak wytłumaczysz ten kłamliwy, łgarski, obłudny propagandowy paszkwil, który wrzucił/ła Kamelka? I co ten tekst do tej pory jeszcze tutaj robi?
Słucham!

Ostatnia edycja:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30563
Miasto
Trololololo
Jedni pewne rzeczy nazwą wojną, a inni pokojową interwencją. Ja nazwę to wojną, tak jak tę sytuację nazywam cenzurą. Trzeba szanować wagę słów i to, co się do kogoś mówi. Gdyż w takim razie jak wytłumaczysz ten kłamliwy, łgarski, obłudny propagandowy paszkwil, który wrzucił/ła Kamelka? I co ten tekst do tej pory jeszcze tutaj robi?
Słucham!
@pstrykoff , podaj mi link do tego co wrzucił @Kamelka , sprawdzę i przeprowadzę pokojową interwencję :)

pstrykoff

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
880
podaj mi link do tego co wrzucił Kamelka, sprawdzę i przeprowadzę pokojową interwencję :)
Podaję link do tego czegoś:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30563
Miasto
Trololololo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30563
Miasto
Trololololo
Podaję link do tego czegoś:
Ok, ale z tego co widzę to autorem jest Pikny Roman i to jest cytat :scratch

pstrykoff

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
880
Ok, ale z tego co widzę to autorem jest Pikny Roman i to jest cytat :scratch
No tak. I to jest emanacja jakichś poglądów, które następnie były rozszerzone w postaci dalszych komentarzy i dalszej "intelektualnej" twórczości na forum z takimi, a nie innymi tezami, a ja się tylko do tego wszystkiego odniosłem, i nie byłem prekursorem tego wątku.
Czyli w formie cytatów, można to, co by nie można było w kontekście własnoręcznej polemiki?

S

spamtrash

1. walic sankcje, u nas jezd spawarecka, kombicwajki i szur do snopowiazalek
2. Mamy samom

i terozki ona nasza ci bo nie oddamy leasingodawcom
3. Przedajemy bileciki i zacieszka
4. Upsik.... z silnika wali dymem i ogniem lepiej niz z

Powiadam Wam ze te przejete samoloty... jakby to ujac.... mam pomysla na nowy slogan reklamowy ruskich linii lotniczych:

"Jeszcze sie nie zdarzylo zeby nasz samolot nie wrocil na ziemie"

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30563
Miasto
Trololololo
No tak. I to jest emanacja jakichś poglądów, które następnie były rozszerzone w postaci dalszych komentarzy i dalszej "intelektualnej" twórczości na forum z takimi, a nie innymi tezami, a ja się tylko do tego wszystkiego odniosłem, i nie byłem prekursorem tego wątku.
Czyli w formie cytatów, można to, co by nie można było w kontekście własnoręcznej polemiki?
Przecież Pikny Roman to człowiek chorągiewka :zaciesz , czyli dla mnie chłop jest skreślony a że @Kamelka dodał wpis Piknego Romana to już jego sprawa. Jeśli np: jakiś post Tobie nie pasuje to zawsze możesz dać - Nie lubię- czyli łapkę w dół :)

pstrykoff

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
880
Przecież Pikny Roman to człowiek chorągiewka :zaciesz , czyli dla mnie chłop jest skreślony a że @Kamelka dodał wpis Piknego Romana to już jego sprawa. Jeśli np: jakiś post Tobie nie pasuje to zawsze możesz dać - Nie lubię- czyli łapkę w dół :)
Wszystko rozumiem. Pozostaje tylko pytanie. Dlaczego admin nie dał pod moim postem łapki w dół, tylko go ocenzurował, usuwając go?:myśli2

Do góry