Wondershare Photo Collage Studio za darmo

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Wondershare Photo Collage Studio – to prosty w obsłudze program służący do upiększania cyfrowych fotografii ( poprzez dodawanie efektów ) i tworzenia cyfrowych albumów. Program został wyposażony w szereg szablonów i upiększeń .

Wondershare Photo Collage Studio umożliwia edytowanie zdjęć, tworzenie kalendarza z możliwością dodawania specjalnych pozdrowień. Jednym z dodatków jest także opcja drukowania fotografii w dowolnym rozmiarze. Wondershare Photo Collage Studio pozwala skorzystać z ponad 300 przygotowanych przez programistów szablonów, aby stworzyć ze zdjęć taki kolaż jaki tylko zechcemy. Program zapisuje do formatów JPG, JEPG, PNG, BMP, TIFF.
(Halloween Giveaway)

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

rekmi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Źle szukasz, kliknij na link z promocją czyli

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
potem nagrobek po prawej stronie okna i masz zabawę, musisz trafić w odpowiedni przedmiot, jedna sesja 2 próby, zmiana IP i dalsze próby :gracz , mi wyczyszczenie ciasteczek nic nie dawało.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
waldemar1965
W promocji jest Wondershare Photo Collage Studio 4.2.16. Na maila wysyłają klucz.

rekmi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Nie ma sprawy waldemar1965 myślę, że to dzięki dotyczy mnie :zawsty. Też miałem z tym problem, super jak mogłem pomóc.

Do góry