Wondershare Video Editor za darmo

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Wondershare Video Editor to łatwy w obsłudze program przeznaczony do edycji plikow wideo, posiada wszystkie potrzebne narzędzia do edycji wideo dzięki czemu możemy tworzyć filmy z tytułami, efektami
i przejściami wykorzystując materiały wideo , audio oraz zdjęcia. Po wszystkim można się podzielić efektami swojej pracy z rodziną , znajomymi i przesłać swój film na YouTube, Facebook, itp.

Program pozwala również na konwertowanie wielu formatów wideo dzięki czemu będziecie mogli odtwarzać filmy na przenośnych
urządzeniach takich jak iPhone, iPad, iPod, itp. lub nagrywać materiały na DVD aby zachować lepszą ich jakość.
Kod promocyjny

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
pobieranie:

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
Program prosty w obsłudze mimo angielskojęzycznego interfejsu. Sporo efektów 91 plus 61 efektów przejścia. Możliwość dodania tekstu wraz z efektami, podkładu muzycznego, komentarza , intro, PIP (okienka w okienku).

W programie możemy łączyć pliki dzielić dodawać pomiędzy nimi efekty przejścia. W sumie program godny polecenia dla osób rozpoczynających przygodę z montażem nakręconych przez siebie klipów czy dłuższych filmów, chociaż profesjonaliści też będą zadowoleni z możliwości tego programu.

Zresztą można sobie poczytać więcej po polsku na temat tego programu:

Ogólny opis

Szczegółowy opis możliwości

Polecam wszystkim ten program.

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
Promocja nadal działa! Kto nie pobrał niech szybko pobiera.

Jeśli ktoś by nie zdążył, to w poniedziałek pojawi sie w promocji klon tego programu pod nazwą: Aimersoft Video Studio Express

A

Anonymous

Wondershare Video Editor for free

Important Note: The download of the full version is available from Monday 2nd September possible by 10:00. The action is 24 hours. A download of the full version is so only until Tuesday 3 September, 10:00.

:england

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
Jeżeli ktoś wgrał już tą wersję, to proszę napisać czy dołączyli już do programu Polską wersję językową.
Ja jak tutaj na forum udostępniłem spolszczenie, to im też wysłałem, ale mi nic nie odpisali.

Jeżeli nie ma Polskiej wersji to niech ktoś pośle mi na PW Angielski plik językowy, bo serwer promocyjny jest tak przeciążony że strona ich padła i nie mogę pobrać .. a czas ucieka :) . Dzięki za pomoc!

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
Dzięki! Są różnice w plikach językowych pomiędzy wersjami. Spróbuje do świąt zdążyć :)

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Próbował ktoś zaktualizować Wondershare Video Editor do wersji 3.5.0? Mi po mimo różnych prób nie udało się to. Niby pobiera najnowszą wersję, odinstalowuje poprzednią i instaluje nową, jednak po uruchomieniu programu dalej jest wersja 3.1.6. :)

Mathew Mixon

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Fanatyk napisał:
Próbował ktoś zaktualizować Wondershare Video Editor do wersji 3.5.0? Mi po mimo różnych prób nie udało się to. Niby pobiera najnowszą wersję, odinstalowuje poprzednią i instaluje nową, jednak po uruchomieniu programu dalej jest wersja 3.1.6. :)

Program aktualizuje się bez problemu do wersji 3.5.0. (Vista 32bit)

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4549
Miasto
Gdynia Orłowo
Fanatyk napisał:
Ściągnij sobie poniższy folder i przewal na żywca zawarte w nim pliki do folderu głównego.

Możesz przed przewaleniem spróbować odpalić plik z folderu.
Powinno wszystko grać. :D

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Wielkie dzięki antbil007. Metoda kopiuj wklej zadziałała. :) Nie wiem dlaczego u mnie nie dało się tego "normalnie" zaktualizować, pomimo że próbowałem już niemal wszystkiego. Usuwałem ten program przez Revo Uninstaller, czyściłem ręcznie rejestr, czyściłem za pomocą programu CCleaner i dalej było to samo. :)

kxuser

Świeżak
Reakcje/Polubienia
2
Witam.

Czy mógłby mi ktoś np. na priva wysłać dane rejestracyjne do tej wersji, czyli 3.5.0 bo nie zdążyłem zarejestrować. Będę bardzo wdzięczny, dzięki.

Do góry