XCOM: Enemy Unknown za darmo

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Golden-Joysticks-2014---Vote-%26-get-free-XCOM!_Blog_Banner_Template_NEW_V3.jpg

Aby dostać tę grę za darmo, trzeba zagłosować w ankiecie Golden Jostick Awards.
Trzeba też mieć konto Playfire

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
powiązane ze swoim kontem Steam.

XCOM: Enemy Unknown to gra strategiczna stworzona przez doświadczone studio Firaxis. Stanowi ona jednocześnie wznowienie kultowej serii zapoczątkowanej przez wydane w 1994 roku UFO: Enemy Unknown.

Pod względem fabuły gra nie stanowi bezpośredniej kontynuacji oryginalnej trylogii z lat 90-tych. Zamiast tego na nowo opowiada historię pierwszego konfliktu ludzkości z agresywną cywilizacją obcych, która postanowiła skolonizować naszą planetę. W celu poradzenia sobie z pozaziemskim zagrożeniem powołana zostaje organizacja Extraterrestrial Combat Unit (w skrócie XCOM). Jej zadaniem jest nie tylko odparcie inwazji kosmitów, ale również odkrycie sekretów ich technologii. Gracz wciela się w głównodowodzącego organizacją.
źródło: gry-online.pl

Akcja potrwa do 20 października i wtedy też będą rozdawane klucze.

A

Anonymous

Już możecie zgłosić się po swój darmowy klucz do X-COM: Enemy Unknown.
Należy wejść pod adres:

1. Podać e-mail którego użyliście do głosowania na Golden Joysticks awards.
2. Login i hasło oraz datę urodzenia do portalu GMG.

Gonzoo

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Dzisiaj dostalem klucz na steam . Niespodzianka .. nie musialem czekac do 24.
Zapraszam chetnych forumowiczow na multi .
pozdrawiam

Gonzoo

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
@Checiu mozesz pograc m.in. w ten tytul za free podczas tego weekendu . Dzisiejszy news mega weekend .

A

Anonymous

@Checiu znalazłem coś takiego w necie:
"Uwaga, jeżeli komuś nie udało się zdobyć swojej kopii gry XCOM z głosowania na GMG ma jeszcze na to szansę. W szczegóły co i jak nie będę wchodził, wszystko jest do znalezienia w google. Po zarejestrowaniu się na wymaganych stronach i wypełnieniu ankiety łączymy się przez VPN z serwerem NL podanym na tej stronie

Następnie wypełniamy formularz z tej strony

potwierdzamy to co jest do potwierdzenia w przesłanym mailu i odbieramy kod do gry."

A

Anonymous

XCOM: Enemy Unknown można jeszcze zdobyć do północy w poniedziałek(info z Golden Joystick Awards). Wiec śpieszcie się bo jeszcze da redę odebrać swój kluczyk.

Checiu

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
O też właśnie dostałem. Po prostu spróbowałem się jeszcze raz zarejestrować na ten sam email i wyskoczyło, żebym czekał i uważnie patrzał na email bo dostanę swój kod. I po chwili przyszedł email, gdzie musiałem potwierdzić swój udział i po kliknięci w link przyszedł kolejny mail z kodzikiem już :) Więc warto jeszcze raz spróbować się zarejestrować na ten sam mail.

Gonzoo

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Ja przy okazji zarobilem 1 funta na playfire i widze wlasnie weekendowa obnizke . Moge kupic Ninja Blade :)

Do góry