Your Uninstaller! za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44586
Miasto
Gdzieś w Polsce
20130910204806_75651yu_box_small_2.png
Your Uninstaller! V7.5

Your Uninstaller! is a powerful utility to remove unwanted programs completely, especially for some hard-to-remove programs. It detects system changes and scans entire disk to eliminate junk files and invalid registry entries to keep system stable and clean.
Your Uninstaller Pro – to jedno z najlepszych narzędzi do usuwania programów z systemu Windows które z powodzeniem może zastąpić standardowy aplet „Dodaj lub usuń programy”. Podobnie jak w przypadku aplikacji dostępnej standardowo w systemie Windows, Your Uninstaller wyświetla szczegółową listę wszystkich zainstalowanych programów.

Zaletą programu Your Uninstaller Pro jest o wiele dokładniejsze usuwanie pozostałości po zainstalowanych programach (pliki, foldery, wpisy w rejestrze itp.) co pozwala utrzymać system w dobrej kondycji. Program bez problemu usuwa także programy które z niewiadomych przyczyn źle się zainstalowały i nie można było ich usunąć przez systemowy ”Dodaj lub Usuń programy”. Dodatkowo Your Uninstaller Pro posiada kilka wbudowanych modułów dzięki którym zadbamy o dobrą kondycję naszego systemu. Program może śmiało konkurować z płatną wersją Revo Uninstaller czy Full Uninstall.

Najważniejsze cechy:

Usuwa wszystkie zainstalowane programy całkowicie, nawet te uszkodzone
Fix (naprawa) nieprawidłowych deinstalacji za pomocą jednego kliknięcia
Pełne skanowanie systemu po deinstalacji w celu całkowitego usunięcia pozostałości po programach
Opcja wymuszonego usuwania programów
Prosty w obsłudze

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
Dobry program i w naszym języku. :ok

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Ja się do niego zraziłem. Po zakończonym procesie odinstalowywania, pozostawia pusty folder w Program Files i związane z nim śmieci w rejestrze. Potrafi to natomiast usunąć, darmowy Revo Uninstaller. To moja prywatna opinia, której nie mam zamiaru forsować, na Forum. Ale jak myślę, to jeden z powodów ciągłego rozdawania YU, na różnych forach. Nikt nie rozdaje tam, Revo Pro!.....

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
waldemar1965 napisał
Najprościej... wywaliłem to czego nie ma w pliku angielskim i dołożyłem to co jest w angielskim, a nie ma w polskim.

Czyli najprościej... masło-maślane :dziwak

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Ten program był dawno temu w promocji giveawayoftheday i można go aktualizować do najnowszej wersji nie zmieniając klucza. Jeśli chodzi o plik językowy to można go łatwo edytować.
Jeśli to komuś poprawi trochę samopoczucie to plik poprawionego nieco spolszczenia można pobrać tutaj:

Ewentualnie instalator tej wersji z już poprawionym plikiem polish.lng

Do góry