Chrome, Yandex Alpha i Netscape Navigator jednak w przypadku tej ostatniej brak aktualizacji już przez 7 lat lekko doskwiera. 

Filozof cieszę się razem z TobąFilozof napisał:Cieszę się, że dziś wszedłem na Forum i trafiłem na wątek o przeglądarkach. Masz Hornet kolejkę.
jorn napisał:Problem z ustawieniami... dodatkami...śmiem sie nie zgodzić
![]()
Pewnie ze tak... jak najbardziej masz do tego prawo... ale argumentacja brzmi zabawnieBizon napisał:jorn napisał:Problem z ustawieniami... dodatkami...śmiem sie nie zgodzić
![]()
Śmieć się i nie zgadzaj, mam to w assiemnie ten wynalazek nie pasi i mam do tego prawo.
![]()
Bizon-z AG problemy...z 10 problemy...z Slimjetem problemyBizon napisał:Slimjet wyleciał...żadna rewelacja, nie widzę różnicy w szybkości działania z Lisem...poza tym problemy z ustawieniami, instalacją dodatków... itp. itd. nie ma się czym podniecać...dziękuję za uwagę i dobranoc.
Nie ma żadnych problemow z instalacja rozszerzeń, wszystkie "chromkowe" bez najmniejszego problemu się instalująBizon napisał:Niby co Cię tak rozbawiło? Kombinacje z instalacją rozszerzeń,
artoor napisał:W Chromopodobnych przeglądarkach brakuje mi solidnego pluginu do obsługi gestów myszy. Nie tego wbudowanego (jak na przykład w omawianych Slimjet'cie - uproszczonego), a takiego, który po pierwsze działałby (niektóre co je można ściągnąć oficjalnie z pluginstore'a zwyczajnie nie hulają), a po drugie byłby wysoce konfigrowalny jak firegesture z Firefoxa![]()