[ZAMIANA] defensewall personal firewall+ ESET/EAM

busiu123

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Re: [ZAMIANA] defensewall personal firewall

No jestem interesowny bo program nie jest za darmo tylko muszę za niego płacić. W czym sam sobie pomoge? Jest sporo innych programów, które mogę używać np. taki jak twój Appguard;) Teraz na instalacje nie mam czasu bo potrzebuje kompa do projektu

A

Anonymous

busiu123 napisał:
No jestem interesowny bo program nie jest za darmo tylko muszę za niego płacić. W czym sam sobie pomoge? Jest sporo innych programów, które mogę używać np. taki jak twój Appguard;) Teraz na instalacje nie mam czasu bo potrzebuje kompa do projektu
@busiu123-zgłaszając do producenta błędy-sofcik zostanie poprawiony-a Ty będziesz zadowolony-chociażby w ten sposób sobie pomożesz :)
AppGuard to program działający na trochę innych zasadach jak DWPF.

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo

busiu123 napisał:
jakbym miał na kompie DWPF to bym zrobił. Nie mam czasu na bawienie się i robienie zrzutów tym bardziej ze producent nic mi za to nie da.
I tu jesteś w błędzie. Mam DW zainstalowanego. Swego czasu miałem problem z programem. Za pomoc w rozwiązaniu problemu dostałem lickę na rok. Jest to jeden z najlepszych supportów. Praktycznie dostępny przez 24 godziny. Ale wystarczy tylko chcieć. :D

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2

Potwierdzam! Support jest świetny. Jednak u mnie również błędy występowały i teraz używam innej ochrony, z której również jestem zadowolony :)

Do góry