Wacław napisał:Raz spróbowałem i się nie dostałem więc próbuję drugi..
grzaker80-nie z tym fąfel tylko z Fąflami.grzaker80 napisał:o co chodzi z tym fąfel?
) pisał na forum i większość Cię pokocha to wtedy dowiesz się co z tym Fąflem.
ktośtam napisał:To i ja spróbuję szczęścia i zgłoszę swoją kandydaturę do grupy Zasłużonych![]()

Powiem tak :ktośtam napisał:To i ja spróbuję szczęścia i zgłoszę swoją kandydaturę do grupy Zasłużonych![]()
.,mieszka w Holandii z którą łączą mnie bardzo miłe wspomnienia przynajmniej z kilku względów : bardzo mi się podoba ich fikuśna architektura,cały naród śmiga na rowerach (w przeciwieństwie do naszej wiochy
) no i pewne doznanie estetyczne...kiedyś na dworcu w Amsterdamie kupowałem dwie bułki z truskawkami...obsługiwała mnie taka kosmiczna Świnka,że jak płaciłem to na moment zapomniałem jak się nazywam
.
.ktośtam napisał:To i ja spróbuję szczęścia i zgłoszę swoją kandydaturę do grupy Zasłużonych![]()
.ktośtam napisał:To i ja spróbuję szczęścia i zgłoszę swoją kandydaturę do grupy Zasłużonych![]()

Filozof napisał:A co mi tam, też zgłaszam swoja kandydaturę do Korpusu Zasłużonych![]()

Filozof napisał:A co mi tam, też zgłaszam swoja kandydaturę do Korpusu Zasłużonych![]()