Zasłużeni - Nowa grupa

Chciałbym się zgłosić nie liczę na to że się dostane. Mam nadzieję że moje podanie zostanie wzięte poważnie pod uwagę i będzie pozytywnie rozpatrzone.

Również się zgłaszam, chociaż nie czuję się jakoś specjalnie zasłużony. :)

In short, they're talking about the group of members who can take part in including giveaways, contest and so on. In this thread members can apply for joining this group :) Ola has just indicated who is in it. You don't have to do that for you are in greater one ;)

Regards,
Artur

Posłużę się cytatem: "po zapoznaniu się z nowymi zasadami udziału w konkursach, zgłaszam swoją kandydaturę" :)

1qaz napisał:
Posłużę się cytatem: "po zapoznaniu się z nowymi zasadami udziału w konkursach, zgłaszam swoją kandydaturę" :)
dodany :yhy

swiadom wlasnych niedoskonalosci zglaszam swoja kandydature przynaleznosci do zaluzonych, niemaly staz sprawia, ze czuje sie silnie zwiazany z tym forum i zyciem na nim oraz organizowanymi konkursami. Mowiac szczerze nie znam lepszego forum gdzie panuje tak niezobowiazujaca atmosfera i ciekawi pomocni ludzie :)

Również chciałbym przystąpić do grupy zasłużeni."Pijawką" raczej nie jestem, a co do konkursów brałem udział we dwóch.Mam nadzieję, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie :).Pożyjemy zobaczymy :yhy.

Wacław, Ty tak nabijasz te posty, że nie wiesz już czasami gdzie się wypowiadałeś, a gdzie nie :lanie. Zgłaszałeś się w tym temacie już w dniu 22 Mar 2013 23:40, skoro do tej pory nie dostałeś rangi "zasłużony" to oznacza to, że Twoja prośba niestety nie została rozpatrzona pozytywnie

Pozdrawiam Cię

Raz spróbowałem i się nie dostałem więc próbuję drugi..

Chciałbym serdecznie przeprosić i podziękować.
Myślałem że ten zasłużony jest przyznawany z automatu, od ilości postów.
Dopiero dziś zauważyłem ten wątek.

Proszę o rozważenie przyjęcia mnie do tej zacnej grupy użytkowników PZD.

Back
Do góry Bottom