Zdjęcia i wiadomości mniej śmieszne...

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Na stronach których podałem autorzy piszą dla gazet (i nie, nie michnikowskiej). Dokładnie są tam opisane różne elektoraty, kto na kogo glosuje itp.

Nie znam żadnego "pobożnego socjalisty" a Ci których znam i którzy głosują na PiS : Gierka widzieli tylko na YT i kanale TVP Historia.Do kościoła kilka osób chodzi...ale w większości jak im się chce.Ach ta dzisiejsza młodzież. :dziwak

Pierwszy premier IV RP-prawie prezydent jest koronnym przykładem:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Kawa na ławę ? Proszę bardzo już Ci odpowiadam jakim jestem człowiekiem :
Lubię marki : "KTM","Alfa Romeo","Diesel","Pepe Jeans","Bagatt" (...)
Rozumiem,że Ty jesteś Geheime Staatspolizei ? I co tam słychać u Heinricha Müllera i Ernsta Kaltenbrunnera

trolujesz, dobrze wiesz że pisałem w kontekście szoku tutejszych pisowców, że Belgia zalegalizowała eutanazje, przy 70% poparciu mieszkancow dla tej ustawy. A u nas ciągle się dyskutuje kto z kim ma sypiać i 'jak rozpoznać żyda/masona/lewaka/geja'.

A

Anonymous

Plati to już nie jestem z NKWD tylko trolluję ? :szydera
U każdego normalnego człowieka ustawa umożliwiająca podejmowanie decyzji o eutanazji 6 letnim dzieciom budzi naturalną odrazę i sprzeciw.
A co do sypiania to przecież nikt nie dyskutuje o kontaktach damsko-męskich tylko o dewiacjach seksualnych.
Jeśli udowodnisz,że seks dwóch panów nie jest totalnym wynaturzeniem :chory to dostaniesz Nagrodę Nobla :)
BTW.Ja nie wiem jak Ty rozpoznajesz Żyda :scratch . Gaya o wiele łatwiej.

A

Anonymous

U każdego normalnego człowieka ustawa umożliwiająca podejmowanie decyzji o eutanazji 6 letnim dzieciom budzi naturalną odrazę i sprzeciw.
No, czyli tak jak napisałem wczoraj - przyzwalasz na cierpienie, no bo w końcu cierpienie uszlachetnia, Bóg tak powiedział, no nie? :D . Nie wiem, jak człowiek który jedyny ból poczuł podczas wizyty u dentysty może wyciągać wnioski o skrócenie cierpień. Wolałbyś widzieć jak twoje dziecko tygodniami wyje z bólu, dziecko które nie ma szansy przeżycia?

A co do sypiania to przecież nikt nie dyskutuje o kontaktach damsko-męskich tylko o dewiacjach seksualnych.
Jeśli udowodnisz,że seks dwóch panów nie jest totalnym wynaturzeniem :chory to dostaniesz Nagrodę Nobla
A co cię to obchodzi że dwóch dojrzałych seksualnie ludzi uprawia seks? Oczywiście, jakbyś ty rządził krajem, to zakazane byłoby wszystko co ci się nie podoba, a to co ci się podoba, trąbione byłoby na okrągło w TV :D

BTW.Ja nie wiem jak Ty rozpoznajesz Żyda :scratch . Gaya o wiele łatwiej.
Jedyny kłopot z homoseksualistami mają krypto-geje. Dlatego prawicowcy często chodzą na marsze homoseksualistów, popatrzeć sobie :D

A

Anonymous

Plati napisał:
Nie wiem, jak człowiek który jedyny ból poczuł podczas wizyty u dentysty może wyciągać wnioski o skrócenie cierpień. Wolałbyś widzieć jak twoje dziecko tygodniami wyje z bólu, dziecko które nie ma szansy przeżycia?

A co cię to obchodzi że dwóch dojrzałych seksualnie ludzi uprawia seks? Oczywiście, jakbyś ty rządził krajem, to zakazane byłoby wszystko co ci się nie podoba, a to co ci się podoba, trąbione byłoby na okrągło w TV :D
Aha...w takim wypadku : przepraszam.Rozumiem,że problem eutanazji znasz z autopsji :( .To zmienia troszkę postać rzeczy.To się nazywa trauma i często z powodzeniem można to leczyć u psychologa :ok .
Plati-przecież,ja Ci nie zabraniam uprawiać seksu z kolegą,stwierdzam tylko swoim skromnym zdaniem,że to jest chore :chory .

A

Anonymous

Hornet napisał:
Plati napisał:
Nie wiem, jak człowiek który jedyny ból poczuł podczas wizyty u dentysty może wyciągać wnioski o skrócenie cierpień. Wolałbyś widzieć jak twoje dziecko tygodniami wyje z bólu, dziecko które nie ma szansy przeżycia?

Aha...w takim wypadku : przepraszam.Rozumiem,że problem eutanazji znasz z autopsji :( .To zmienia troszkę postać rzeczy.To się nazywa trauma i często z powodzeniem można to leczyć u psychologa :ok .

Nie masz zielonego pojęcia o bólu, traumie, i innych tym podobnych rzeczach. Stwierdzasz autorytarnie tylko twoje opinie, niezgodne zresztą z rzeczywistością. Teraz pytanie - Wolałbyś widzieć jak twoje dziecko tygodniami wyje z bólu, dziecko które nie ma szansy przeżycia?
Plati-przecież,ja Ci nie zabraniam uprawiać seksu z kolegą,stwierdzam tylko swoim skromnym zdaniem,że to jest chore :chory .

Dlaczego się tak interesujesz homoseksualizmem? Piszesz dla Terlikowskiego?
Lepiej znajdź sobie jakąś dziewuszkę (lub faceta, skoro cały czas o nich piszesz :p ), a nie trolluj na forum, komunisto.

A

Anonymous

Plati napisał:
Nie masz zielonego pojęcia o bólu, traumie, i innych tym podobnych rzeczach. Stwierdzasz autorytarnie tylko twoje opinie, niezgodne zresztą z rzeczywistością. Teraz pytanie - Wolałbyś widzieć jak twoje dziecko tygodniami wyje z bólu, dziecko które nie ma szansy przeżycia?
Dlaczego się tak interesujesz homoseksualizmem? Piszesz dla Terlikowskiego?
Lepiej znajdź sobie jakąś dziewuszkę (lub faceta, skoro cały czas o nich piszesz :p ), a nie trolluj na forum, komunisto.
Ja nie wiem czy Ty masz o tym pojęcie :scratch .Widzę,tylko,że o tym piszesz a jak to się ma do rzeczywistości to już inna sprawa :) .
Plati-gadasz sam ze sobą ? :szydera Przecież to Ty domagasz się wolności seksualnej dla p...... :) .
Zdjęcia swojej dziewuszki zapodałem kilka lat temu na SG,podobno wszyscy je skopiowaliście :szydera
Coś krótką masz pamięć c...... :)

A

Anonymous

Plati napisał:
Nadal nie odpowiedziałeś mi na pytanie o dziecko :)
I jeszcze długo Ci nie odpowiem :) nie planuję w najbliższych latach żadnych dzieci.Zaczekaj troszkę...tak powiedzmy do 2020 r.jak będziesz grzeczny to postaram się odpowiedzieć.

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Plati napisał:
Nadal nie odpowiedziałeś mi na pytanie o dziecko :)

Plati nie pytaj go oto , za poważne pytanie zadajesz.
Po ostatnich postach kolega się rozkręca , zobaczymy co będzie dalej

A

Anonymous

polak900 napisał:
Plati nie pytaj go oto , za poważne pytanie zadajesz.
Po ostatnich postach kolega się rozkręca , zobaczymy co będzie dalej
"doktorze" Polak z "Warszawy" muszę Cię zmartwić...nic nie będzie dalej.
Pamiętam o ratingu dywersancie :szydera .

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
hehehe "doktorze z Warszawy" - a nie mówiłem kolega się rozkręca z co najmniej jeszcze jednym kolegą, coś ich łączy chyba ?

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
marsellus napisał:
Czy to jest temat o polityce ??

Nie to nie jest temat o polityce, czytam dzisiaj tylko wypociny dawnego kolegi z SG i dochodzę do wniosku że to jest już prawie ten poziom
Tak na poważnie nie mogę i padam ze śmiechu
Pozdrowienia dla moderacji

Status
Zamknięty.
Do góry