Zemana Antimalware- Konkurs!

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
I have won hitman Pro recently. And I do not need zemana Antimalware. And I want to give away it :D .
Rules are very simple. I have 1 one-year license of zemana Antimalware.
no random winner!!!! Only the best commentator will get the license, of course, by my opinion. :D
results. 1st September.
Commens in Polish and English ( better in Polish :D ) . I want to learn the Polish language! :D
Good luck!
Zemana-AntiMalware_1.png

Official site
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Na początek pozdrawiam i gratuluję zapału do nauki tego ponoć trudnego języka.

Przydał mi by się ten program z wiadomych względów, stara i sprawdzona marka, szybki skaner. Wszystko to połączone w jedno - czyli w sumie pięć programów do zabezpieczeń w jednym i za takie małe pieniądze.

Dzięki za konkurs Pozdrawiam z Leeds

cosme

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Hitman pro is an awesome software, I have not yet used zemana antimalware but it's the same as hitman so I'm going to comment based on the many times I've used hitman.

The most important and best features of this software are 2: light on resources and speed. To start with, it doesn't even needs to be installed and the file you need to download is very small, after a quick "installation" process you can start a blazing fast scan, personally this software is the one that takes less time to perform a scan of all the ones I've tried, it took less than 7 minutes :eek: even when I had many files and programs installed. Another great thing is that the scan uses multiple engines so you can know better if something that has been detected is a false positive :? or is really something bad :twisted: .

It's light on resources because when a security software is scanning is when you have to worry more about the resource consumption but with this software I didn't notice the scan, I don't have the numbers but I've scanned many times and it never caused a slowdown.

Hitman/zemana is a great addition to the defenses of any system because it doesn't conflict with other products, gives you more engines to be sure your first line of defense didn't miss anything :!: and in case your real-time security software takes too much time to scan :| you can perform a very quick scan with it.

OK, that's the end of my opinion about hitman. Now I want to thank caxton for organizing this giveaway; I've participated on other giveaways but hitman/zemana always eludes me for some reason. Hope I win :D

jasiekkidawa

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
DGL :)
Jak najbardziej piszę się na ten konkurs :) To świetny i zabójczo skuteczny program AV... Chcę go mieć na swoim lapku :)

A

Anonymous

Caxton - dzięki za fantastyczny konkurs. Jak zauważyłem jesteś bardzo aktywny na forum. Zemana Antimalware to w rzeczywistości Hitman Pro czyli najlepszy skaner na żądanie. Jest to idealne uzupełnienie antywirusa czy pakietu Internet Security. Jestem bardzo zainteresowany tym programem dlatego mam nadzieję, że go wygram. Oczywiście wszystkim życzę powodzenia i pozdrawiam serdecznie. Ten program zdecydowanie mi się przyda. ;)

A

Anonymous

Caxton dzięki za fantastyczny konkurs! Zemana Anti-Malware to Hitman Pro, tylko nie ma reklam na końcu skanowania, oraz jest zmieniona skórka. W dodatku Zemana Anti-Malware ma 5 różnych silników: Prevx, Dr.Web, IKARUS, Emsisoft, G Data a dzięki temu ma bardzo wysoką skuteczność. Skanowanie trwa bardzo krótko a plik instalacyjny jest bardzo mały.

Program na pewno mi się przyda, będzie to idealne uzupełnienie mojego zestawu zabezpieczającego.
Życzę wszystkim powodzenia i jeszcze raz dzięki za ten super konkurs!

A

Anonymous

Na samym początku chciałabym Ci podziękować za tak wspaniały konkurs!

Zemana anti-malware, co tu dużo mówić, rewelacyjny program, jakiś czas temu testowałam ten program, bo chciałam sprawdzić jak on się spisuje i okazuje się, że jest świetny, radzi sobie ze wszelkiego rodzaju zagrożeniami. Bardzo chciałabym mieć roczną licencję na ten program ( Jak wszyscy wypowiadający się w tym temacie :p ) gdyż z tego typu programem byłabym chyba spokojniejsza o to, że mój komputer może zostać zainfekowany...
Wszystkim biorącym udział w konkursie życzę powodzenia

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
na początek chcialbym podziekowac za zorganizowanie konkursu na ten program. bardzo by mi sie przydal ten program ,kiedys mialem go ,ale skonczyla mi sie licencja ,i stąd wiem że jest on bardzo dobry .chcialbym wygrać ten soft ,ale chyba nie mam szans bo jest zbyt dużo chętnych.ale mam nadzieje ze może sie uda.pozdrawiam i życze szczęscia wszystkim biorącym udzial.

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
G Data, Prevx, IKARIUS, Dr.Web, Emsisoft
Czy ktoś wątpi w skuteczność tych firm? NIE!
Firmy te są świetne! A teraz połączyły się tworząc równie wspaniały program, najlepszy skaner anty-wirusowy. Program wyszuka i usunie prawie wszystkie wirusy i robaki. Dodatkowo program wyszuka szpiegujące ciasteczka oraz ma możliwość skanowania dysku na starcie systemu. Obecnie podczas surfowania w sieci możemy natrafić na bardzo dużo wirusów, o których nawet nie będziemy mieli pojęcia. Warto zainstalować sobie ten program, by zabezpieczyć się przed tym.

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Witam,

Przyłączam się do konkursu. Według opinii na forum bardzo dobry program. Na jednym z komputerów używam Zemana AntiLogger i jest ok. Mam nadzieję, że Zemana Antimalware jest równie dobra. Dziękuję za konkurs i pozdrawiam
tedii

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Biorąc pod uwagę opinię jaką cieszy się Zemana AM, i bardzo nikłe szanse zdobycia tej licencji ... :?
Przystępuję do konkursu z czystym sumieniem. :D
P.S.
Caxton - nie daj mi wygrać, bo przerwiesz moją złą passę ... :twisted:

Do góry