Zero Click Spellchecker za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30892
Miasto
Trololololo
Zero Click Spellchecker – to mały i bardzo przydatny program którego zadaniem jest poprawa tzw.byków czyli błędów podczas pisania.

Program automatycznie poprawia za nas błędy pisowni, wyświetla mały komunikat informujący gdzie popełniliśmy błąd, współpracuje praktycznie ze wszystkimi programami, automatycznie wykrywa język w którym piszemy dzięki czemu będziemy pisać szybciej i lepiej.
Promocja startuje za kilka dni
http://programyzadarmo.net.pl/goto/175929

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30892
Miasto
Trololololo
Promocja ruszyła. :wariat

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Czy komuś udało się zarejestrować ?
Wchodząc na stronę podaną w promocji GOTD, otwiera mi się strona pobierania instalatora.
Nigdzie nie widzę możliwości zarejestrowania się, czy otrzymania promocyjnego klucza.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30892
Miasto
Trololololo
W mailu masz coś takiego jak
Registration Information

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Use this registration information to unlock the software after installation.
i ten adres to klucz do odblokowania

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
to jest promocja dla FACEBOOK SPECIAL 100% Off Software Giveaways wiec bez konta na fejsie nie dostaniesz tego gratisu bo musisz polubic profil producenta softu to jeden z warunkow jakie musisz spelnic zalogoj sie na FACEBOOK przejdz do profilu

polub firme i wejdz w zakladke Today's 100% Off App w tym profilu potem przekierowanie na promocje wypelniamy dane akcepyujemy i czekamy na klucz na mailu - innej drogi nie ma co do promo FACEBOOK

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30892
Miasto
Trololololo
niekoniecznie, ja ich nie polubiłem a lickę dostałem (czytać co jest napisane małym druczkiem)
f you don't have Facebook Take our eleven step questionnaire instead
:yhy

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
A więc link, to klucz - zadziałało (bez Facebook'a). THX OXY :hi

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46277
Miasto
Gdzieś w Polsce
win98 napisał:
Wchodząc na stronę podaną w promocji GOTD, otwiera mi się strona pobierania instalatora.
Nigdzie nie widzę możliwości zarejestrowania się, czy otrzymania promocyjnego klucza.

BitsDuJour raczej :gwizdek

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Kamelka napisał:
win98 napisał:

BitsDuJour raczej :gwizdek

Wczoraj był ciężki dzień (wieczór), dziś pozostały mi tylko odruchy :szydera
Oczywiście BDJ

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1279
Miasto
Kraków
:) OXY wielkie dzięki za program , wymarzony dla osób takich jak ja tzn. popełniających błędy w każdym języku .Bałam sie ,że przegapię to promo ,ale sie udało .
Nie wiem jak się odwdzięczę ,uważam ,że pisząc np 100 postów to jeszcze za mało . :D :D

Zero Click Spellchecker – to mały i bardzo przydatny program którego zadaniem jest poprawa tzw.byków czyli błędów podczas pisania.

Link otrzymałam nie poprzez FB .
Zastanawiam się tylko ,czy jest możliwość przeinstalowania programu na inny komp.o innym IP,ale to chyba logiczne ,raczej nie ma takiej możliwości .

Pozdrawiam i dziękuje :yes master :yes master

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30892
Miasto
Trololololo
Przeinstalować pewnie można, raczej nie przypisuje się do kompa.Zawsze można przecież skorzystać kilka razy z promocji podając za każdym razem inny e-mail dzięki czemu uzyskamy kilka kluczy na kilka komputerków.

Żeby było jasne, Zero Click Spellchecker nie poprawia błędów gdy piszemy po Polsku, poprawia błędy w Angielskim, Niemieckim, Hiszpańskim, Rosyjskim i innymi.Pytałem producenta o wsparcie dla języka Polskiego ale raczej lipa będzie.

tu odpowiedź na to czy będzie wspierał Polski.

Sorry, no. We can't get Polish dictionaries for spellchecker that we use.

tu odpowiedź na to czy w przypadku gdy posiadamy Windows w języku Polskim program będzie poprawiał błędy gdy będziemy pisać w jednym z obsługiwanych języków

Yes. But it will cause problems if you type in Polish. You'd have to turn it
off then.

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1279
Miasto
Kraków
:dziękuję OXY

Rozumiem dziękuję za uwagi pobiorę program z różnych adresów .

Natomiast program jest wymarzony dla mnie ,pomimo małych niedogodności o których wspomina producent .
Przetestuję go w poniedziałek .

Pozdrawiam :D :D

A

Anonymous

Jeśli ktoś używa LibreOffice/OpenOffice może sobie dodać rozszerzenie LanguageTool. Jest to narzędzie korektorskie, które obsługuje 26 języków w tym język polski :wariat

Bronco

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
13
Program ten nie przypisuje się do kompa. Sprawdziłem na dwóch różnych instalacjach Windows XP i na dwóch różnych adresach IP.

Podczas rejestracji w rejestrze tworzą się takie wpisy (na wszelki wypadek lepiej je wyeksportować RegEditem):

Powstaje również ten ważny plik (należy go mieć gdzieś w bezpiecznym miejscu):

I praktyczne wystarczy właśnie w to powyższe miejsce wkleić ten plik, czyli: ZeroClickSpellchecker.odb, i gotowe :) Jeśli nie ma folderów: Itsth oraz ZeroClickSpellchecker, to je tworzymy.

Żeby nie było problemów z tym plikiem, to przed jego skopiowaniem, w programie należy odznaczyć wszystkie pliki językowe.

Oczywiście, jak nie mamy tego pliku, to możemy normalnie zarejestrować program linkiem - serialem otrzymanym w e-mailu. Pozdrawiam Was :)

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1279
Miasto
Kraków
przez marsellus » 16 Mar 2013 19:57
Jeśli ktoś używa LibreOffice/OpenOffice może sobie dodać rozszerzenie LanguageTool. Jest to narzędzie korektorskie, które obsługuje 26 języków w tym język polski :wariat

:dziękuję :dziękuję Wielkie dzięki za wskazanie innego sposobu rozwiązania problemu .
Tylko zdaje mi się ,że to Narzędzie korektorskie -LanquageTool w przypadku języka niemieckiego i hiszpańskiego zawiera bardzo małą bibliotekę ,nie są pełne słowniki.

Nie potrafię też stwierdzić czy jest możliwość dodawania wyłączeń jak w Zero Click Spellchecker.
Natomiast w przypadku języka polskiego rzeczywiście się świetnie sprawdza i dlatego bardzo dziękuję za pomoc .
Pozdrawiam :)

Do góry