Zlot PZD

Spotkanie userów PZD w czerwcu 2016 ?

• Tak

Głosy: 14 87,5%
  • Nie

Głosy: 2 12,5%
  • Inna data

Głosy: 0 0,0%

• Głosujących
    16

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Nie bardzo kumam istotę opcji nie i nie wiem w ankiecie. Nie chcę jechać, nie głosuję i wszystko w temacie - przymusu nie ma. Dla mnie to ma być sondaż ilu byłoby chętnych, (bo wtedy wiadomo czy dajemy sobie siana, czy przechodzimy do konkretów) a nie komu (ilu osobom) pomysł się nie podoba. A może ci na nie zechcą to jakoś uzasadnić? To takie moje luźne przemyślenia. Co do pytań kolegi win98: ja bym postawił na spontan,improwizację, bez sztywnych planów, scenariuszy od - do. Wiadomo, jakieś zwiedzenie miejscowych atrakcji - jak najbardziej. Jako koszt wyjściowy - nocleg, reszta we własnym zakresie i w/g zasobności kieszeni.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo
ok, zrobiłem do 3 opcji

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo
od miejsca z mojej propozycji do wszelkiego rodzaju sklepów (24h) jest pieszo 1km, bo tam jest przejście graniczne i działają codziennie ze względu na Niemców.Miejscie jest bardzo spokojne, ryby można łowić, dużo maszerować, opał, w lesie, nie kradną tam, zjeść można swojsko jakby ktoś chciał, ekologicznie.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
I już mi się ten pomysł podoba. Tylko te sklepy: - nie mogły by tak bliżej biwaku podejść? :szydera

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Proponuję wybrać miejsce w centrum Polski,aby wszyscy mieli najkrótszy dojazd,wybrać organizatora,który zajmie się zlotem,noclegami itd.

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Jestem ZA. A jak szczęście dopisze to w końcu zobaczę Dolinę Miłośći,,,a ja nie to Rzeszów (tak po przekątnej) :facepalm

A

Anonymous

OXYGEN THIEF napisał:
od miejsca z mojej propozycji do wszelkiego rodzaju sklepów (24h) jest pieszo 1km, bo tam jest przejście graniczne i działają codziennie ze względu na Niemców.Miejscie jest bardzo spokojne, ryby można łowić, dużo maszerować, opał, w lesie, nie kradną tam, zjeść można swojsko jakby ktoś chciał, ekologicznie.
Chciałem zaproponować Wisłę :buziakk ale przy warunkach Oxiaka nie mam więcej pytań bo widzę,że to Francja-elegancja :klawik..I do tego jeszcze granica...a jak kocham spożywkę & fajki od pogrobowców Hitlera :ok .

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
artoor napisał:
Jeżeli o mnie chodzi, to nie wykluczam. Ale jakieś dodatkowe info mile widziane. Na jaki czas to by było? Dzień, dwa, czy kilka - to dość ważne, czy trzeba urlop brać dłuższy ;)

nie potrzeba brać urlopu bo zlot miał by miejsce 18/19 lub 25/26 czerwca czyli typowo w weekend

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Fajnie by było wyrwać się z chałupy, choćby na dwa dni w jakiejś fajne miejsce.
Jestem z Kutna, jeżeli ktoś mógłby zabrać po drodze to dokladam się na paliwo

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
pracujemy nad tematem więcej info asap :friends

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Ja z Lublin więc ewentualnie miałbym blisko, tylko żeby nic nie wypadło :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo
Jeśli są jeszcze chętni i chcielibyście podjechać "do mnie" czyli tu
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Polana w Dolinie jest za darmo, bierzecie namioty, rozbijacie i śpicie, miejsca parkingowe oddalone są od polany o 20 metrów, czysto, spokojnie i wesoło, nie biją ani nie kradną.Do wioski (Zatoń Dolna) jest 500 metrów, tam można zjeść śniadania, obiady, kolacje czyli tutaj

Koszt obiadku to jakieś 16 zł, zależy co kto by chciał i właściciel przygotuje.Można posłuchać opowieści o wiosce, Dolinie Miłości itp.Wybrać się z właścicielem na spacer po dolinie, posłuchać o niej.

Właściciel informacji turystycznej może zorganizować jedzonko, grille, transport, toi toi'a .

W Dolinie w tym czasie będą również organizowane koncerty więc może trafimy, oczywiście mam na myśli koncerty pasujące do miejsca
.
Spanie, w samej wiosce nie ma miejsc noclegowych najbliższe są oddalone jakieś 1-2 km od Doliny, budynek gminny, wystarczy pogadać z burmistrzem i będzie tanio bo można podczepić to pod promocję miejsca, kolejne spanie to leśniczówka

jakieś 10 km od doliny (Cena od 1 osoby za nocleg 40 zł.)

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Jak daleko jest do Drezdenka mam tam rodzinkę.Bo do tej Doliny M.to ode mnie będzie ponad 500km.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Pomysł świetny :ok

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo
senior38 napisał:
Jak daleko jest do Drezdenka mam tam rodzinkę.Bo do tej Doliny M.to ode mnie będzie ponad 500km.
ok 100 jest z drezdenka do Doliny

Do góry