W razie czego fiodor99 zarządzi jakieś modły czy inne rekolekcje....Damy radę 
al_arsen napisał:Jaki kioskBędziemy sobie wycieczki do kiosku urządzać ??
„Jutro to nie jest żadne żadne zebranie Trybunału Konstytucyjnego, tylko co najwyżej zebranie osób, które zasiadają w Trybunale. (...) Sędziowie Trybunału są wolnymi ludźmi. Mogą się spotykać kiedy chcą, mogą sobie zamówić espresso i ciasteczka i się spotkać.
" (...) Moim obowiązkiem jest publikowanie tych orzeczeń i dokumentów, które zostały podjęte na mocy obowiązującego prawa. Jutrzejszy komunikat, który przedstawią wybrani sędziowie Trybunału Konstytucyjnego nie będzie orzeczeniem w myśl obowiązującego prawa.
Poleciłem wszcząć śledztwo, by wyjaśnić okoliczności przecieku ws. projektu wyroku Trybunału Konstytucyjnego
Zeno koleżko tutaj bez polityki proszę bo ja jestem prawicowcem i nie chce się kłócić z tobą bo mógł bym tutaj dużo polemizować a cie lubię więc bez polityki bo jeśli chodzi o poglądy to z kolegi można zrobić się wrogiem więc polityka koleżko na bok i piszmy o zlocie i nic więcej a na zlocie nie będziemy rozmawiali o polityceZeno napisał:Wyczytałem ostatnio, że niejaki P. Jaki, pełniący funkcję wiceministra sprawiedliwości zapytany przez M. Olejnik w Radiu Zet o posiedzenie Trybunału Konstytucyjnego dot. ustawy o TK autorstwa PiS wyraził zdanie:
„Jutro to nie jest żadne żadne zebranie Trybunału Konstytucyjnego, tylko co najwyżej zebranie osób, które zasiadają w Trybunale. (...) Sędziowie Trybunału są wolnymi ludźmi. Mogą się spotykać kiedy chcą, mogą sobie zamówić espresso i ciasteczka i się spotkać.Po owym "spotkaniu" premier RP z kolei, zapytana podczas konferencji prasowej w bazie lotniczej pod Mińskiem Maz., czy wyda decyzję o publikacji wyroku TK dot. nowelizacji ustawy o Trybunale, ogłosiła:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
" (...) Moim obowiązkiem jest publikowanie tych orzeczeń i dokumentów, które zostały podjęte na mocy obowiązującego prawa. Jutrzejszy komunikat, który przedstawią wybrani sędziowie Trybunału Konstytucyjnego nie będzie orzeczeniem w myśl obowiązującego prawa.Na co prokurator generalny RP w związku z powziętą informacją o publikacji na portalu "wpolityce.pl" projektu owego "komunikatu" ogłosił na konferencji prasowej, powołując się na działanie "w interesie autorytetu TK i polskiego wymiaru sprawiedliwości":
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Poleciłem wszcząć śledztwo, by wyjaśnić okoliczności przecieku ws. projektu wyroku Trybunału KonstytucyjnegoCzyli wychodzi na to, że Prokurator Generalny wszął śledztwo w sprawie przecieku do portalu internetowego projektu komunikatu ze spotkania wolnych ludzi przy espresso i ciasteczkach w imię ochrony ich interesu...
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!![]()
![]()
![]()
![]()
Myślałem, że poziom absurdu ludzi od " dobrej zmiany" osiągnie w końcu jakieś dno, od którego będzie się można odbić. O ja naiwny...![]()
Także chłopcy apeluję: Na zlocie PZD absolutnie nie spotykajcie się przy kawie i ciasteczkach, nie projektujcie żadnych komunikatów, nie ogłaszajcie żadnych decyzji tam podjętych, szczególnie na forum lub jakimkolwiek portalu internetowym. :nie wolno Wiadomo, minister czuwak
Miejmy tylko nadzieję, że na spotkaniach przy wódeczce i śledziku można trochę więcej....