Zlot PZD

Spotkanie userów PZD w czerwcu 2016 ?

• Tak

Głosy: 14 87,5%
  • Nie

Głosy: 2 12,5%
  • Inna data

Głosy: 0 0,0%

• Głosujących
    16

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
W razie czego fiodor99 zarządzi jakieś modły czy inne rekolekcje....Damy radę :p

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
ambitne plany jak na weekend... :wariat po schodach to chyba w dol :zaciesz no przejść to jeszcze ale na pewno nie w biegać :dziwak

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Jak nie patrzeć, będzie to niezły survival. Góra, schody, skarpa, Odra i ten kiosk w tą i z powrotem. :facepalm

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12630
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Jaki kiosk :scratch Będziemy sobie wycieczki do kiosku urządzać ??

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo
jeszcze trzeba dodać rezerwat w bielinku również z dolinami ale i też fajnymi urwiskami :guma ale to i tak będzie po drodze.

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
al_arsen napisał:
Jaki kiosk :scratch Będziemy sobie wycieczki do kiosku urządzać ??

no bedziemy ciagnac zapalke kto teraz leci :zaciesz

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
To jak? Lepiej wziąć laskę czy czekan ? :dziwak

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
najlepiej to 24h :yhy

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Czekan tak, laskę wyrwiesz na miejscu :szydera

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo
podsyłam parę fotek z miejsca pola na ewentualne namioty bo byłem dziś trochę poruszać dolnymi kończynami :szef
Wjazd do Wioski
KNqclxm.jpg

gSG1Rkj.jpg

hmzfQkC.jpg

eyFbbvO.jpg

AQ0nk2U.jpg

Dolina Miłości - wejście główne
cDzZv7y.jpg

U8tMYTg.jpg

HpJ4Lgj.jpg

ld66MQx.jpg

Polana wejście
Nc0Kw3o.jpg

bf8fEGM.jpg

DDlZ74t.jpg

xZ6CYb0.jpg

VFQzYIg.jpg

aoKneTJ.jpg

29FDo0X.jpg

oUoz0w9.jpg

8abhLnt.jpg

ROLNVoE.jpg

ziUL4oy.jpg

u90nt73.jpg

kdUAOx6.jpg

s3lBiLg.jpg

aIqVGVk.jpg

fpvpqvN.jpg

OId4YGq.jpg

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Wyczytałem ostatnio, że niejaki P. Jaki, pełniący funkcję wiceministra sprawiedliwości zapytany przez M. Olejnik w Radiu Zet o posiedzenie Trybunału Konstytucyjnego dot. ustawy o TK autorstwa PiS wyraził zdanie:
„Jutro to nie jest żadne żadne zebranie Trybunału Konstytucyjnego, tylko co najwyżej zebranie osób, które zasiadają w Trybunale. (...) Sędziowie Trybunału są wolnymi ludźmi. Mogą się spotykać kiedy chcą, mogą sobie zamówić espresso i ciasteczka i się spotkać.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Po owym "spotkaniu" premier RP z kolei, zapytana podczas konferencji prasowej w bazie lotniczej pod Mińskiem Maz., czy wyda decyzję o publikacji wyroku TK dot. nowelizacji ustawy o Trybunale, ogłosiła:
" (...) Moim obowiązkiem jest publikowanie tych orzeczeń i dokumentów, które zostały podjęte na mocy obowiązującego prawa. Jutrzejszy komunikat, który przedstawią wybrani sędziowie Trybunału Konstytucyjnego nie będzie orzeczeniem w myśl obowiązującego prawa.

Na co prokurator generalny RP w związku z powziętą informacją o publikacji na portalu "wpolityce.pl" projektu owego "komunikatu" ogłosił na konferencji prasowej, powołując się na działanie "w interesie autorytetu TK i polskiego wymiaru sprawiedliwości":
Poleciłem wszcząć śledztwo, by wyjaśnić okoliczności przecieku ws. projektu wyroku Trybunału Konstytucyjnego

Czyli wychodzi na to, że Prokurator Generalny wszął śledztwo w sprawie przecieku do portalu internetowego projektu komunikatu ze spotkania wolnych ludzi przy espresso i ciasteczkach w imię ochrony ich interesu... :eek: :facepalm :facepalm :facepalm
Myślałem, że poziom absurdu ludzi od " dobrej zmiany" osiągnie w końcu jakieś dno, od którego będzie się można odbić. O ja naiwny... :szydera
Także chłopcy apeluję: Na zlocie PZD absolutnie nie spotykajcie się przy kawie i ciasteczkach, nie projektujcie żadnych komunikatów, nie ogłaszajcie żadnych decyzji tam podjętych, szczególnie na forum lub jakimkolwiek portalu internetowym. :nie wolno Wiadomo, minister czuwa :okk
Miejmy tylko nadzieję, że na spotkaniach przy wódeczce i śledziku można trochę więcej... :klawik.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo
jedyną decyzją jaka tam będzie podejmowana to:
kto idzie po opał lub piwo ??
także spokojna twoja rozczochrana

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Uff... No to się trochę uspokoiłem... :zaciesz :piwko :friends

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Zeno napisał:
Wyczytałem ostatnio, że niejaki P. Jaki, pełniący funkcję wiceministra sprawiedliwości zapytany przez M. Olejnik w Radiu Zet o posiedzenie Trybunału Konstytucyjnego dot. ustawy o TK autorstwa PiS wyraził zdanie:
„Jutro to nie jest żadne żadne zebranie Trybunału Konstytucyjnego, tylko co najwyżej zebranie osób, które zasiadają w Trybunale. (...) Sędziowie Trybunału są wolnymi ludźmi. Mogą się spotykać kiedy chcą, mogą sobie zamówić espresso i ciasteczka i się spotkać.

Po owym "spotkaniu" premier RP z kolei, zapytana podczas konferencji prasowej w bazie lotniczej pod Mińskiem Maz., czy wyda decyzję o publikacji wyroku TK dot. nowelizacji ustawy o Trybunale, ogłosiła:
" (...) Moim obowiązkiem jest publikowanie tych orzeczeń i dokumentów, które zostały podjęte na mocy obowiązującego prawa. Jutrzejszy komunikat, który przedstawią wybrani sędziowie Trybunału Konstytucyjnego nie będzie orzeczeniem w myśl obowiązującego prawa.

Na co prokurator generalny RP w związku z powziętą informacją o publikacji na portalu "wpolityce.pl" projektu owego "komunikatu" ogłosił na konferencji prasowej, powołując się na działanie "w interesie autorytetu TK i polskiego wymiaru sprawiedliwości":
Poleciłem wszcząć śledztwo, by wyjaśnić okoliczności przecieku ws. projektu wyroku Trybunału Konstytucyjnego

Czyli wychodzi na to, że Prokurator Generalny wszął śledztwo w sprawie przecieku do portalu internetowego projektu komunikatu ze spotkania wolnych ludzi przy espresso i ciasteczkach w imię ochrony ich interesu... :eek: :facepalm :facepalm :facepalm
Myślałem, że poziom absurdu ludzi od " dobrej zmiany" osiągnie w końcu jakieś dno, od którego będzie się można odbić. O ja naiwny... :szydera
Także chłopcy apeluję: Na zlocie PZD absolutnie nie spotykajcie się przy kawie i ciasteczkach, nie projektujcie żadnych komunikatów, nie ogłaszajcie żadnych decyzji tam podjętych, szczególnie na forum lub jakimkolwiek portalu internetowym. :nie wolno Wiadomo, minister czuwa :okk
Miejmy tylko nadzieję, że na spotkaniach przy wódeczce i śledziku można trochę więcej... :klawik.
Zeno koleżko tutaj bez polityki proszę bo ja jestem prawicowcem i nie chce się kłócić z tobą bo mógł bym tutaj dużo polemizować a cie lubię więc bez polityki bo jeśli chodzi o poglądy to z kolegi można zrobić się wrogiem więc polityka koleżko na bok i piszmy o zlocie i nic więcej a na zlocie nie będziemy rozmawiali o polityce :piwko

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12630
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Organizacja zlotu jest już na ostatniej prostej. fluid wczoraj po pracy poleciał na Okęcie żeby transport organizować. Za bardzo jednak się zaangażował i chyba nie do końca zrozumiał termin "rezerwacji samolotu". Teraz nie chcą go wypuścić bo podobno to zakrawa na akt terroryzmu czy coś. Nie rozumiem w czym problem ale trzeba być dobrej myśli.

PG0w8sT.jpg

Do góry