Pobierałeś jakiś styl trzeba sprawdzić czy on jest dla wersji X 2.0.2 , w logach pojawia się kilka błędów na sekundęNie mam pojęcia o co chodzi
Pobierałeś jakiś styl trzeba sprawdzić czy on jest dla wersji X 2.0.2 , w logach pojawia się kilka błędów na sekundęNie mam pojęcia o co chodzi
, ja nawet nie wiedziałem że było kiedyś z wyborem.Gdzie to dokładnie było
@OXYGEN THIEF A co z "Oznacz fora jako przeczytane"? Będzie jak kiedyś z wyborem?
obierałeś jakiś styl trzeba sprawdzić czy on jest dla wersji X 2.0.2 , w logach pojawia się kilka błędów na sekundę
Chyba niedowidzępo prawej stronie, w tej samej lini co masz numery stron masz "Przeczytane"
Chyba niedowidzę
Teraz widzę Ale poprzednio było lepiej, bo nie trzeba było przechodzić do działu nadrzędnego (można to było zrobić w temacie).A gdzieś wlazł
Zmiany, zmiany to jest temat a nie dział. Jak wejdziesz do działu "Opinie, uwagi itd" to będziesz miał takie coś:
Teraz widzę Ale poprzednio było lepiej, bo nie trzeba było przechodzić do działu nadrzędnego (można to było zrobić w temacie).
No cóż, będę się musiał przyzwyczaić
Musicie wybrać style, które będą zainstalowane
do wyboru nova albo pixeledit stądZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
albo
Illuminate albo Dimension stądZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Wybieracie Nova, Pixeledit, Illuminate albo Dimension. Do każdego będzie wersja dark w prezencie
Zamiast Nova to może Edge lub Core?
Z innych może warto przetestować jakieś darmowe od Brivium, np. NITROGEN, HYDROGEN czy XENON
oki, ale Core też ma ciemny.Do wyboru były gotowe zestawy żeby był motyw jasny i ciemny. Edge i Core nie mają ciemnych. Wybór padł na Flatawesome bo to są te same motywy co na poprzedniej wersji forum.