Ponury Rumcajs
Bardzo aktywny
Ten styl dark jest po prostu świetny ^^
Temat na później, ale zgłoszę już teraz:
1. Button "FLATAWESOME+" trzeba wyedytować i zmienić na np. "Forum PZD" - przenosi on na stronę główną forum. Jest to szczególnie potrzebne w wersji mobilnej.
Ogólnie wersja mobilna jasnego motywu prezentuje się bardzo czytelnie i ładnie.
2. Pod tytułem każdego tematu był button "Users", pozwalał on filtrować temat i pozwalał pokazywać posty w temacie tylko oznaczonych użytkowników. Dla mnie to było bardzo pomocne. Niestety teraz go nie ma.
No właśnie już został zmieniony.Gdzie jest ten button?
A buttona Users nie ma. Był na prawo od oznaczenia założyciela tematu. Kliknięcie "Users" powodowało pokazanie wszystkich użytkowników piszących w danym temacie, a następnie kliknięcie tylko oznaczonych powodowało że posty pozostałych zostały ukryte.
Jest problem z udostępnianiem np. zdjęć z działu śmieszne. Teraz żeby udostępnić zdjęcie to trzeba otworzyć je na nowej karcie i dopiero po długim tapnięciu na nim, pojawia się menu wyboru, w tym przypadku chodzi o " Udostępnij zdjęcie"
Oczywiście mowa o smartfonie
Przykładowo: teraz pod tytułem "Zmiany, zmiany" widnieje button autora tematu - al, kiedyś było - users, który w dymku wskazywał wszystkich userów piszących w tym temacie, kliknięcie na wybranych wyświetlanych userów, powodowało dodanie ich do filtra poniżej i filtrowanie wyników do wyświetlenia postów jedynie tych wybranych userów.Nigdy z tego nie korzystałem więc nie bardzo wiem o co chodzi.
Przykładowo: teraz pod tytułem "Zmiany, zmiany" widnieje button autora tematu - al, kiedyś było - users, który w dymku wskazywał wszystkich userów piszących w tym temacie, kliknięcie na wybranych wyświetlanych userów, powodowało dodanie ich do filtra poniżej i filtrowanie wyników do wyświetlenia postów jedynie tych wybranych userów.
Szary kolor ledwie widać.
Takto jest na dole, ale mi chodzi o przycisk, który był na górze pod tytułem tematu i wskazywał w dymku wszystkich userów, którzy udzielili odpowiedzi w danym temacie. Serio? Tylko ja z tego korzystałem?Szary kolor ledwie widać.
Czytałem, że tobie chodzi o przycisk Jednak ja pisałem o innym problemie, więc nie wiem dlaczego mnie cytowałeśTakto jest na dole, ale mi chodzi o przycisk, który był na górze pod tytułem tematu i wskazywał w dymku wszystkich userów, którzy udzielili odpowiedzi w danym temacie. Serio? Tylko ja z tego korzystałem?
Takto jest na dole, ale mi chodzi o przycisk, który był na górze pod tytułem tematu i wskazywał w dymku wszystkich userów, którzy udzielili odpowiedzi w danym temacie. Serio? Tylko ja z tego korzystałem?
Chyba chodziło ci o tą opcję:@Grandalf wydało mi się, że mi odpowiadasz, stąd nieporozumienie.
Z tym przyciskiem "Users" całkiem możliwe, że to była wtyczka. Jeśli takową znajdę, to wrócę do tematu.
Brawo Ty Niekompatybilna? - wielka szkodaChyba chodziło ci o tą opcję:
Ale ona nie jest obecnie kompatybilna z nowym forum.